Zwangerschap Shoot Deventer

Vandaag een leuke zwangerschap shoot op het programma met Nienke en Willem. We hadden afgesproken om de zwangerschap shoot buiten te doen op een mooie locatie in Deventer. We kwamen al snel met het idee om de fotoshoot in het Hertenkamp te doen. We hadden afgesproken om de zwangerschap shoot in de ochtend te doen. Echter aangezien het de hele ochtend regende hebben we de afspraak verplaatst naar de middag. Buienradar zag er voor de middag namelijk een stuk beter uit.

In de middag was het weer inderdaad een stuk beter en de zon kwam er zelfs af en toe nog doorheen. We begonnen met foto’s maken op een bankje. Nienke was gelukkig goed voorbereid en had meerdere outfits meegenomen. Het bleek al snel dat het witte shirtje namelijk niet heel mooi tot zijn recht kwam als de zon scheen. Snel even een donkert shirtje aan en de foto’s werden prachtig. Na enkele foto’s te hebben genomen van alleen Nienke was het de beurt om Willem bij de fotoshoot te betrekken. Nog leuke foto’s genomen van Nienke en Willem samen op het bankje.

Het leek ons ook leuk om de vijver op de achtergrond te hebben dus zijn we naar het midden van het park gegaan en daar nog wat leuke foto’s gemaakt met de vijver en watertoren op de achtergrond. Nienke haar moeder kwam ook nog even langs en wilde uiteraard graag met Nienke op de foto. Geen probleem natuurlijk en dit zijn ook erg leuke foto’s geworden.

Na enkele ideeën over poses te hebben uitgewisseld hebben we enkele foto’s gemaakt van een laag oogpunt en van punt dat ik hoog boven Nienke en Willem sta. Dit gaf echt een super leuk en mooi effect en ga ik zeker vaker proberen.

De tijd vloog echt voorbij en voor we het wisten waren we dan ook al een uur verder. We waren alleen nog niet het bos in geweest en daar wilde we toch nog wel foto’s van hebben. Willem over gehaald om nog even snel een paar foto’s te maken in het bos. Gelukkig want dit zijn ook echt mooie foto’s geworden.
Na 10 minuutjes in het bos foto’s te hebben genomen toch maar besloten om de zwangerschap shoot te beëindigen . Ik vond het een super leuke zwangerschap shoot en ik kan niet wachten tot de newbornshoot.

Wil je zelf ook een zwangerschap fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.