Deventer Cake Smash Fotoshoot

Deventer Cake Smash Fotoshoot Elissa

In het schilderachtige Deventer, bij Fotografie Amelink, was het een bijzondere dag vol vreugde en zoete herinneringen. Elissa, een stralend meisje uit Deventer, vierde haar allereerste verjaardag met een betoverende “cake smash” fotoshoot. Samen met haar liefhebbende moeder en speelse zus Noelle begaf Elissa zich op een avontuur van lachen, knoeien en lekkernijen.

De fotostudio was gevuld met opwinding toen Elissa met nieuwsgierige ogen de kleurrijke taart ontdekte die speciaal voor haar was gemaakt. De glinstering in haar ogen voorspelde een onvergetelijke ervaring. Moeder keek trots toe, terwijl zus Noelle al enthousiast was over de aanstaande lekkernijen

 

Fotoshoot Deventer

Cake Smash

Met een aanstekelijke giechel dook Elissa in het zoete festijn. Handjes en gezicht werden al snel bedekt met heerlijke cake, terwijl de fotograaf moment na moment vastlegde van puur plezier en ongeremde blijdschap. Het gelach van Noelle vulde de kamer terwijl ze genoot van het schouwspel van haar kleine zusje dat zich uitleefde met de lekkernij.

De fotograaf, bedreven in het vastleggen van kostbare momenten, legde de liefde en levendigheid van het gezin vast. Elissa’s moeder straalde van geluk en liefde terwijl ze getuige was van de speelse capriolen van haar dochters.

Lettele Cake Smash Fotoshoot
lettele cake smash taart

 

Na de vrolijke chaos van de cake smash, verzamelden ze zich als een gelukkige familie, omringd door de zoete geur van gebak. De foto’s zouden dienen als tastbare herinneringen aan deze feestelijke dag vol liefde en gelach, een dag waarop Elissa, met haar taartgezicht en schitterende ogen, straalde te midden van haar dierbare moeder en zus.

En zo eindigde de dag vol plezier en genegenheid, in de warme gloed van Fotografie Amelink in Deventer, waar herinneringen werden vastgelegd en voor altijd gekoesterd zouden worden.

 

Lettele Cake Smash Fotoshoot
lettele cake smash taart

Wil je nu ook een eigen Cake Smash fotoshoot? Neem dan even contact op voor het maken van een afspraak.

Filmpje

Hieronder nog een filmpje met enkele foto’s van de cake smash fotoshoot.