Over mij

Wat leuk dat je even een kijkje neemt op mijn website ! Ik ben Gerrit Amelink en ik ben op dit moment 35 jaar. Ik ben geboren in Deventer waar ik op dit moment nog steeds woon met mijn vriendin en dochter van 6 en  dochter van 4.

Zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd  geweest in fotografie. Waar ik mij op dit moment voornamelijk mee bezig houd is  Zwangerschap, Newborn, Cake Smash en Familie fotografie.

Ik hou ervan om de hele ervaring met een klant van het begin tot het eind prettig te laten verlopen. Het gaat uiteraard om mooie foto’s maar het moet ook een leuke ervaring zijn. Ik probeer iedereen op zijn gemak te stellen en dat zie je ook terug in de foto’s.

Photoshop en Lightroom zijn een 2e taal voor mij geworden. Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking en optimalisering van je fotoshoot voor een buitengewoon prachtig resultaat.

Naast fotografie ben ik ook fanatiek voetballer. Ik ben elke zondag weer te bewonderen op het voetbalveld. Ik voetbal al mijn hele leven bij de voetbalclub D.V.V Davo.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Groet,
Gerrit Amelink
0651408986

New born shoot met ons meisje gedaan, was een goede eerste ervaring. De fotograaf is erg kalm en ontspannen. Hierdoor worden er super mooie foto’s gemaakt. We komen gauw terug met het hele gezin!

Silla Dylan

Leuke zwangerschaps shoot gedaan. Veel wisselende achtergronden en ideeën voor leuke foto’s! Wordt goed mee gedacht om de foto zo mooi mogelijk te krijgen. Super!

Nienke vd Werf

We hebben een fotoshoot langs de IJssel gedaan en daar zijn prachtige foto’s uitgekomen. Fotograaf Gerrit neemt alle tijd om de juiste foto te maken en fotografeert met veel variatie zodat de shoot niet eentonig is maar het resultaat bestaat uit verschillende locaties en posities. Een echte aanrader dus!

Anouk Wessels

Super leuke shoot met mn boys gedaan! Leuke ideeën voor verschillende foto’s! Geduld met de kids en ruimte voor eigen ideeën.

Jeannine Nawijn