Lettele Cake Smash Fotoshoot

Lettele Cake Smash Fotoshoot

Emily had vandaag haar Cake Smash Fotoshoot. Ze kwam met haar ouders uit het mooie Lettele. Lettele is een klein stukje rijden vanaf Deventer. Na de auto rit vanuit Lettele wilde Emily eerst even alles op zich in laten werken van de nieuwe omgeving. Voor een Cake Smash Fotoshoot plan ik altijd 1.5 uur in dus we hadden alle tijd voor de fotoshoot.

Nadat Emily zich vertrouwd voelde gingen we eerst wat familiefoto’s maken. Dit wilde de ouders van Emily graag. We hebben deze foto’s gemaakt met de achtergrond die we ook voor de Cake Smash gingen gebruiken. Het was een beetje passen en meten maar de foto’s zijn erg leuk geworden.

 

Fotoshoot Deventer

Cake Smash

Nu was het aan Emily om te beginnen met de Cake Smash. Ze zag de taart en we moesten haar tegenhouden om niet gelijk de hele taart aan te vallen. Eerst alles even op de juiste plek zetten en daarna kon Emily echt beginnen met het aanvallen van de taart. Echt een super leuk gezicht en je zag haar ook echt genieten van de taart.

Lettele Cake Smash Fotoshoot
lettele cake smash taart

Teilsessie achteraf

Het was ook de wens van Emily haar ouders om de teilsessie na de cake smash te doen. Dit kan extra bijbesteld worden voor slechts 15,00 euro. Echt een aanrader om te doen. Emily vond het ook erg leuk in het teiltje en dat zie je ook terug in de foto’s die ik gemaakt heb tijdens de teilsessie.

 

Lettele Cake Smash Fotoshoot

Afscheid

Na de teilsessie hebben we nog wat familiefoto’s gemaakt. Ik had deze achtergrond toch nodig voor de volgende fotoshoot. Daarna zat de hele fotoshoot er toch echt op. Iedereen heeft erg genoten van de Cake Smash fotoshoot. Ik vond het ook een erg leuke en gezellige fotoshoot. Nog even napraten en Emily ging weer met haar ouders terug naar Lettele.

lettele cake smash taart

Wil je nu ook een eigen Cake Smash fotoshoot? Neem dan even contact op voor het maken van een afspraak.

Filmpje

Hieronder nog een filmpje met alles foto’s van de cake smash fotoshoot.