Apeldoorn Cake Smash Fotoshoot

Apeldoorn Cake Smash Fotoshoot

In een rustig hoekje van Apeldoorn woonde een vrolijk jongetje genaamd Luca. Luca was een nieuwsgierige en levendige peuter die binnenkort zijn eerste verjaardag zou vieren. Ze wilden deze bijzondere mijlpaal op een unieke manier vastleggen, en daarom besloten ze een cake smash fotoshoot te regelen.

Op de dag van de fotoshoot arriveerden ze in de studio in Deventer, De studio was gevuld met kleurrijke ballonnen, slingers en een schattige verjaardagsbanner met Luca’s naam erop. Luca keek zijn ogen uit en begon te stralen van opwinding.

Luca kreeg een schattig verjaardagsoutfitje aan, compleet met een feesthoedje Luca werd voorzichtig in het middan van de feestelijke achtergrond gezet, terwijl ik de camera gereedmaakte. De grote, kleurrijke taart stond verleidelijk voor Luca, die al snel besefte dat dit avontuur om veel meer ging dan alleen kijken.

 

Fotoshoot Deventer

Cake Smash

Zodra Luca zijn nieuwsgierige handjes in de romige frosting van de taart zette, barstte iedereen uit in vrolijk gelach. Ik klikte onophoudelijk met de camera, vakkundig de momenten vastleggend terwijl Luca ontdekte hoe heerlijk het was om in de taart te graven. Het was een ware smashescape van kleuren en emoties.

Tijdens de fotoshoot liet Luca zich helemaal gaan, omringd door liefde en gelach. De taart was al snel veranderd in een kunstwerk van kruimels en frosting op het gezichtje van de kleine feestvierder. Ik maakte niet alleen foto’s van de taart smash, maar ook van de ondeugende glimlachjes en sprankelende ogen van Luca.

Lettele Cake Smash Fotoshoot
lettele cake smash taart

En zo eindigde de cake smash van Luca, een onvergetelijk avontuur vol plezier en gelach in de hartverwarmende studio van Deventer. Elke keer dat ze naar de foto’s keken, herinnerden ze zich de vreugde van die dag en de onschuldige verwondering in de ogen van hun dierbare Luca.

Luca wilde ook graag nog even met zijn mama op de foto en dat is natuurlijk ook geen probleem en erg leuk.

Het was nu dan ook tijd om weer terug te keren naar het mooie Apeldoorn.

 

Lettele Cake Smash Fotoshoot
lettele cake smash taart

Wil je nu ook een eigen Cake Smash fotoshoot? Neem dan even contact op voor het maken van een afspraak.

Filmpje

Hieronder nog een filmpje met enkele foto’s van de cake smash fotoshoot.