Zwangerschap Shoot Zwolle Judith & Gert

Vandaag een Zwangerschap Shoot staan met een super leuk stel uit Zwolle. Zwolle is nog een aardig stuk rijden vanuit Deventer dus eerst maar even een bakje koffie. Voor mij is het de eerste keer dat ik mensen uit Zwolle voor mijn camera heb. Normaal komen de meeste wat dichter bij Deventer uit de beurt. Een hele eer dus !

We hadden al besproken wat voor soort Judith en Ger wilde hebben. En ze hadden echt super veel leuke ideeën. We begonnen met eerst wat leuke foto’s met zijn tweetjes samen. Enkele close up foto’s en wat foto’s van Judith en Ger helemaal. Judith haar buik kwam er echt super mooi uit. Judith vond het ook leuk dat het net leek alsof Ger aan het luisteren was naar de baby. Ze hadden hier ook iets voor meegenomen wat we op Judith haar buik konden doen. Erg leuke foto geworden.

Zwangerschap Shoot Zwolle

Ik heb ook een mooi voile doek voor zwangerschap shoots en dit leek Judith ook erg mooi. Dit doek hebben we daarom ook gebruikt. Ger moest even assisteren om dit doek om Judith haar buik te doen. Ook moest Ger deze vast houden zodat het doek mooi schuin naar achteren hing.

Nadat we de foto’s met het voile doek hadden gemaakt leek het mij leuk om foto’s te maken met een grid. Dit is een verlengstuk op mijn lampenset wat een heel leuk effect heeft. Het maakt de foto’s wat donkerder. Judith en Ger vonden dit ook erg leuke foto’s en we hebben daarom nog heel wat foto’s gemaakt met de grid.

Zwangerschap Shoot Zwolle
Zwangerschap Shoot Zwolle
Zwangerschap Shoot Zwolle
Zwangerschap Shoot Zwolle

Judith en Ger hadden ook een super leuk idee om een bellen blaas te gebruiken. Het idee was om de bellen op Judith haar buik te blazen. Het was even oefenen maar uiteindelijk lukte het en het resultaat is echt super leuk geworden. Ook wilde Judith graag foto’s hebben dat blauwe muisjes op haar buik vallen. Ook dit was even oefenen en gaf een behoorlijke troep. Maar het resultaat is ook weer super leuk.

Na alle ideeën uitgevoerd te hebben was het tijd om er een einde aan te maken. Even snel alles opruimen en Judith en Ger gingen weer terug naar Zwolle. Succes nog de laatste 4 weken en hopelijk tot de volgende keer. Misschien bij een leuke Newborn Shoot?

Filmpje:

Gerrit Amelink

Wil je zelf ook een zwangerschap fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.