Zwangerschap Shoot Raalte

Vandaag 2 super leuke fotoshoots op de agenda. 1 zwangerschap shoot en 1 newborn shoot. (baby shoot) De zwangerschap shoot is met een erg leuk stelletje uit Raalte. Jeroen en Marleen verwachten over 4 weken hun 1e kindje. Een uitstekend moment voor een zwangerschapshoot.

Eerst even kennismaken.

Jeroen en Marleen wonen zelf in Raalte en zijn dus met de auto gekomen. Eerst even kort kennis maken en even wat drinken. In de tussentijd konden we bespreken wat voor foto’s Jeroen en Marleen graag willen hebben. Nadat we dit hebben besproken zijn we gelijk begonnen met de zwangerschap shoot.

Samen op de foto

Uiteraard eerst gezellig met zijn tweetjes (of moet ik zeggen 3?) op de foto. Een aantal verschillende foto’s gemaakt met zijn tweetjes. Hierna mocht Marleen alleen op de foto. Verschillende dingen geprobeerd met achtergrond licht en poses. We hebben ook nog foto’s gemaakt met een voile doek. Deze zijn ook erg leuk geworden.

Blote buik op de foto

Na heel veel verschillende foto’s gemaakt te hebben wilde Marleen graag met haar blote buik op de foto. Dit vond ik een super leuk idee. Nu zag je pas echt goed hoe mooi groot de buik was. Weer enkele foto’s verder hebben we Jeroen er weer bij geroepen om samen ook nog wat leuke foto’s te maken.

Nadat we vele foto’s gemaakt te hebben besloten we om er een eind aan te maken. Nog even nagepraat waarna Jeroen en Marleen weer terug gingen naar Raalte.

Ik vond het een super leuke zwangerschap shoot en kon weer wat leuke nieuwe dingen uitproberen. Jeroen en Marleen bedankt en misschien tot de volgende keer. Een newborn shoot misschien?

Gerrit,

Wil je zelf ook een zwangerschap fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.