Zwangerschap Shoot Deventer

Vandaag een leuke zwangerschap shoot op het programma met Nienke en Willem. We hadden afgesproken om de zwangerschap shoot buiten te doen op een mooie locatie in Deventer. We kwamen al snel met het idee om de fotoshoot in het Hertenkamp te doen. We hadden afgesproken om de zwangerschap shoot in de ochtend te doen. Echter aangezien het de hele ochtend regende hebben we de afspraak verplaatst naar de middag. Buienradar zag er voor de middag namelijk een stuk beter uit.

In de middag was het weer inderdaad een stuk beter en de zon kwam er zelfs af en toe nog doorheen. We begonnen met foto’s maken op een bankje. Nienke was gelukkig goed voorbereid en had meerdere outfits meegenomen. Het bleek al snel dat het witte shirtje namelijk niet heel mooi tot zijn recht kwam als de zon scheen. Snel even een donkert shirtje aan en de foto’s werden prachtig. Na enkele foto’s te hebben genomen van alleen Nienke was het de beurt om Willem bij de fotoshoot te betrekken. Nog leuke foto’s genomen van Nienke en Willem samen op het bankje.

Het leek ons ook leuk om de vijver op de achtergrond te hebben dus zijn we naar het midden van het park gegaan en daar nog wat leuke foto’s gemaakt met de vijver en watertoren op de achtergrond. Nienke haar moeder kwam ook nog even langs en wilde uiteraard graag met Nienke op de foto. Geen probleem natuurlijk en dit zijn ook erg leuke foto’s geworden.

Na enkele ideeën over poses te hebben uitgewisseld hebben we enkele foto’s gemaakt van een laag oogpunt en van punt dat ik hoog boven Nienke en Willem sta. Dit gaf echt een super leuk en mooi effect en ga ik zeker vaker proberen.

De tijd vloog echt voorbij en voor we het wisten waren we dan ook al een uur verder. We waren alleen nog niet het bos in geweest en daar wilde we toch nog wel foto’s van hebben. Willem over gehaald om nog even snel een paar foto’s te maken in het bos. Gelukkig want dit zijn ook echt mooie foto’s geworden.

Na 10 minuutjes in het bos foto’s te hebben genomen toch maar besloten om de zwangerschap shoot te beëindigen . Ik vond het een super leuke zwangerschap shoot en ik kan niet wachten tot de newbornshoot.

Tevens een Newborn Shoot in Deventer gedaan

Een newbornshoot stond er vandaag op de agenda. En zoals bij elke newbornshoot is het altijd weer spannend of alles gaat zoals we graag willen. Een baby heeft vaak toch al zijn eigen willetje. Maar dat maakt de newbornshoot alleen maar leuker aangezien er altijd wel wat nieuws te beleven is.

Nienke en Willem kwamen langs met Levi. Nienke en Willem hadden ook al een zwangerschapsshoot gedaan bij mij. Deze zwangerschapsshoot deden we in het hertenkamp in Deventer. Enkele weken later is Levi geboren op 15 september in Deventer. Levi van harte welkom !

Eerst even een bakje koffie en wat bijpraten. Ook even overlegd wat voor soort foto’s Nienke en Willem zelf in gedachte hadden. Na wat ideeën uitgewisseld te hebben zijn we begonnen met de fotoshoot

Dit keer niet Nienke in de hoofdrol maar alle aandacht ging natuurlijk naar Levi. En terecht ook want wat een leuk kereltje! Hij deed het ook onwijs goed tijdens de fotoshoot. In het begin ging Levi lekker slapen waardoor we gelijk al leuke foto’s konden maken. Het maakte Levi niet uit met / zonder flits. Alles vond hij goed en dat maakt het schieten van de foto’s een stuk makkelijker. Op een gegeven moment werd Levi toch een beetje wakker. Maar aan het gapen van Levi te zien kon het nooit lang duren voor hij weer lekker in slaap zou vallen. Dit was ook het geval en we konden weer verder met de newbornshoot.

Tijd voor familie foto’s !

Na heel wat foto’s van Levi in zijn eentje was het tijd om de rest van de familie erbij te betrekken. De poses hadden we van te voren al een beetje besproken dus dat ging allemaal erg makkelijk. Levi werkte ook weer erg goed mee en dat scheelt altijd ook heel erg. Enkele foto’s verder kreeg Levi toch wel wat honger en hebben we even een kleine pauze ingelast. Mooi moment om Willem de tot nu toe gemaakte foto’s door te nemen en te vragen of alles naar wens was.

Na een korte eet pauze hebben we nog wat foto’s gemaakt met Willem/Levi samen en Nienke/Levi. Nienke wilde ook graag foto’s van de handen en voeten van Levi. Levi was weer lekker aan het slapen dus deze foto’s konden we ook relatief makkelijk maken.

Aan al het leuke komt een einde

Nadat we deze foto’s gemaakt hadden waren we helaas alweer klaar met de newbornshoot en hadden we alle foto’s gemaakt die we wilden hebben. Het was echt een onwijs leuke fotoshoot en Levi deed het ook erg goed ! Volgende keer misschien een “3 maanden shoot” ? Wie weet !

Wil je zelf ook een zwangerschap fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.

Leuke zwangerschaps shoot gedaan. Veel wisselende achtergronden en ideeën voor leuke foto’s! Wordt goed mee gedacht om de foto zo mooi mogelijk te krijgen. Super!

Nienke vd Werf