Zwangerschap Reportage Deventer

Zwangerschap Reportage vandaag op de planning met een leuke familie uit Deventer. Suzanne kwam vandaag met haar familie voor een leuke zwangerschap reportage. We hadden al een hele tijd geleden de afspraak gemaakt om deze zwangerschap foto’s te maken. Suzanne wilde ook graag Newborn foto’s laten maken en heeft daarom ook gebruik gemaakt van de aanbieding van een zwangerschap reportage en newborn fotoshoot voor slechts €99,95. Kijk even op mijn tarieven pagina voor meer informatie hierover.

Suzanne is nu 36 weken zwanger en dat is een mooie tijd voor het maken van de zwangerschap foto’s. Kijk even op deze pagina voor meerdere tips over het laten maken van een mooie zwangerschap reportage.

Deventer

Suzanne komt zelf ook uit Deventer en ken ik nog van mijn tijd op de basisschool. Super leuk dus om dan de zwangerschap foto’s voor haar te mogen maken. Eerst even bijpraten en duidelijk krijgen wat voor soort foto’s Suzanne precies verwacht. We kwamen er al snel uit dat ze geen specifieke wensen had en dat ik mijn ervaring mocht gebruiken voor het maken van leuke zwangerschap foto’s. Dit is voor mij als fotograaf uiteraard erg leuk aangezien ik dan alle foto’s mag schieten die ik zelf ook erg mooi vind.

Familiefoto’s

We hadden besloten om eerst wat leuke familiefoto’s te maken. Iedereen deed het erg goed en wilde graag op de foto. Dit maakte het voor mij als fotograaf erg makkelijk en we waren dan ook snel klaar met de familiefoto’s. We hebben daarna Suzanne nog in haar eentje op de foto gezet. (of moet ik zeggen 2?)  Na deze foto’s gemaakt te hebben mocht ik ook nog experimenteren met een spiegel en Suzanne op de foto. Het idee hierachter is om nu met een zwangere buik op de foto te gaan. En zodra de kleine baby er is om dan een nieuwe foto te maken en deze in de spiegel te weergeven. Dit ziet er echt super leuk uit.

Ik vond het echt een super leuke zwangerschap reportage en ik heb nu al zin in de Newborn Fotoshoot. Suzanne succes met de laatste loodjes en ik zie jullie snel weer voor de camera.

Wil je nu zelf ook een zwangerschap reportage neem dan even contact op voor het maken van een afspraak. Of neem eerst even een kijkje in mijn Portfolio.