Zwangerschap fotoshoot Zwolle

Zwangerschap fotoshoot met een leuk stel uit Zwolle vandaag op de agenda staan. Laura en Don kwamen helemaal uit Zwolle naar Deventer toe voor een Zwangerschap fotoshoot. Het is altijd al een eer als mensen van buiten Deventer naar mij toe komen voor een zwangerschap fotoshoot. Maar uit Zwolle heb ik nog niet vaak mensen gehad voor een zwangerschap fotoshoot. Het is nog wel een stukje rijden vanaf Zwolle dus eerst maar even rustig kennis maken en even wat drinken.

Laura had van te voren al wat voorbeelden doorgestuurd wat ze wilde tijdens de zwangerschap fotoshoot. Dit is voor mij als fotograaf erg handig aangezien ik dan direct een idee heb wat er wordt verwacht tijdens de fotoshoot. Laura had erg leuke ideeen en vond voornamelijk silhouette erg mooi. Dit vond ik natuurlijk een goed plan en we zijn dan ook snel begonnen met de zwangerschap fotoshoot.

Eerst Laura even alleen op de foto. Laura had verschillende setjes meegenomen die we konden gebruiken. Dit is erg handig zodat je veel verschillende foto’s kunt maken. En soms komt voor een bepaalde pose toch beter uit met een ander setje aan.

Nadat Laura alleen op de foto was geweest was het tijd om Don er bij te roepen. Laura en Don zijn een erg leuk stel samen en dat zie je ook erg goed in de foto’s terug. We hebben verschillende foto’s gemaakt. Tijdens de zwangerschap fotoshoot hadden Laura en Don ook steeds zelf weer nieuwe leuke ideeen. Erg leuk om te zien aangezien Laura in het begin nog een beetje zenuwachtig was.

We waren al een tijdje bezig met de fotoshoot en het was nu tijd om silhouette foto’s te maken. Ik moest de lampen hiervoor even aanpassen en anders richten. Toen alles eenmaal goed stond was het eerst de eer aan Laura om voor de silhouette foto’s voor de camera te komen. Nadat Laura alleen op de foto was geweest mocht Don ook weer meedoen. Deze silhouette van Laura en Don samen zijn ook erg mooi geworden!

De tijd vloog echt voorbij en het was dan ook tijd om een eind te maken aan deze erg gezellige zwangerschap fotoshoot. We hebben nog even nagepraat en daarna zijn Laura en Don terug gegaan naar Zwolle. Succes nog met de laatste loodjes en ze waren al helemaal enthousiast en wilde ook terug komen voor een newborn shoot. Dat is altijd leuk om te horen ! Tot de volgende keer dus.

Gerrit Amelink