Zwangerschap

Je bent zwanger ! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap !

Zwanger zijn is een erg bijzondere periode die veel mensen graag op foto willen vast leggen. Niet alleen mooi als herinnering maar ook erg mooi om de zwangerschap foto’s af te drukken op canvas bijvoorbeeld. Een mooie zwangerschapsreportage is hiervoor de beste optie.

Zwangerschapsfoto’s

Bij Fotografie Amelink krijg je ongeveer 25-20 foto’s in zowel kleur als in Zwart/Wit opgestuurd. U hoeft hiervoor geen meerprijs te betalen. Alle foto’s worden in hoge resolutie opgestuurd zodat u ze zelf kunt afdrukken. Tevens zet ik de foto’s op een website die alleen voor u toegankelijk is waar u direct foto’s op bijvoorbeeld canvas kunt laten afdrukken. Dit wordt dan bij u thuis afgeleverd. De website waar het om gaat is www.oypo.nl

Zwangerschapsfotografie

Het is eigenlijk nooit te vroeg of te laat om mooie zwangerschap foto’s te laten maken. Hoe eerder je begint des te meer foto’s je kunt laten maken. Je kan bijvoorbeeld van elke week of elke 4 werken een foto maken. Dit kan je dan verwerken in een mooie serie met eventueel als afsluiter de baby op de buik. Mocht je een serie laten maken dan is het een aanrader om steeds dezelfde setting en kleding te gebruiken. Op deze manier zie je het verschil nog beter.

Tips voor een zwangerschapsreportage, zwangerschapsfoto’s

Ik maak tijdens een zwangerschap shoot (in overleg) gebruik van meerdere accessoires. Zo heb bijvoorbeeld de volgende opties om foto’s mee te maken:

  • Een oude stoel
  • Schapenvachtje
  • Zwangerschap doek
  • Blauw en roze muisjes
  • Echo (zelf meenemen utieraard)
  • Eigen accessoires mag je ook meenemen

Ik heb alle tips voor een mooie zwangerschapsreportage op een rij gezet op deze volgende pagina.

Prijs van een Zwangerschap Shoot en Newborn Shoot

Bij Fotografie Amelink krijg je nu een combi korting en betaal je slechts €99,95 voor deze 2 fotoshoots. Kijk even op de tarieven pagina voor meer informatie. Of neem gelijk even contact op voor het maken van een afspraak.