Zwangerschap Shoot Raalte

Weer een super leuke fotoshoot gedaan in Deventer. Dit keer was het een fotoshoot speciaal voor vaderdag. Jaantje wilde leuke foto’s hebben van haar 2 kinderen. Ik had het idee om de Deventer toren als achtergrond te gebruiken. Je kan namelijk hele mooie foto’s maken bij het pontje met de Deventer toren op de achtergrond. Tevens kan je dan gelijk naar het worp plantsoen om daar foto’s te maken. Jaantje vond dit een super leuk idee.

Het was super mooi weer en we hadden in de avond afgesproken bij het pontje. Eerst even snel bijgepraat en daarna gelijk begonnen met de fotoshoot. Eerst even foto’s maken met de Deventer toren op de achtergrond. Anthony en Janischa even laten zien waar ze konden gaan staan. Het ging gelijk goed en de eerste foto’s waren gelijk super leuk geworden.

Foto’s bij het IJsselhotel

Nadat we de foto’s bij het pontje gemaakt hadden liepen we een klein stukje terug richting het IJsselhotel. Hier staat een boom waar je onder kan staan en dan nog steeds de Deventer toren op de achtergrond kan zien. Anthony en Janischa hier even laten poseren. Nadat Anthony en Janischa samen op de foto waren geweest leek het mij leuk om ook foto’s van ze alleen te maken. Eerst Janischa in haar eentje. Het was even wennen zo helemaal alleen op de foto maar het resultaat is super leuk geworden. Nadat Janischa was geweest was het de eer aan Anthony.

Worp plantsoen

Het was tijd om foto’s te gaan maken in het worp plantsoen. Je hebt hier heel veel mooie plekken om leuke foto’s te maken. Ik had bedacht oom eerst foto’s te maken op een bankje met op de achtergrond het plantsoen. Hier weer leuk met zijn tweeën op de foto. Janischa had wat problemen met het aanhouden van haar schoenen. Dan maar de schoenen uit toch. Geen probleem !

Super gezellig

Het was echt super gezellig en de tijd vloog echt voorbij. Als laatste gingen we nog even foto’s maken bij een boom die op de grond ligt. Dit is echt een gigantische boom en erop klimmen was dan ook een hele uitdaging. Eenmaal bovenop de boom kon ik hele mooie foto’s maken van Anthony en Janischa. Jaantje had zelf tijdens de fotoshoot ook nog wat leuke ideeën bedacht. Deze ideeën nog even uitgewerkt en op de foto gezet.
Daarna waren we helemaal klaar met de vaderdag shoot. Het was echt een super gezellig fotoshoot en wie weet tot de volgende keer !

Wil je zelf ook een familie shoot of een andere fotoshoot kijk dan even op deze pagina voor mijn portfolio.