Taart Smash vandaag voor onze eigen dochter Sofie. Die alweer 1 jaar wordt. Wat gaat de tijd toch snel he ! Sofie was helemaal klaar voor de Taart Smash. We waren echt benieuwd hoe ze het zou doen. Normaal gesproken eet ze alles wat los en vast zit namelijk.

We hebben eerst even foto’s gemaakt met haar mooie nieuwe jurkje aan. Het zou natuurlijk zonde zijn als we daar geen foto’s van hebben. Toen we deze foto’s hadden gemaakt was het tijd om de Taart  Smash te beginnen. Ik haalde de taart erbij en Sofie begon gelijk al helemaal blij te worden toen ze de taart zag.  De taart heb ik trouwens van https://www.freshcakes.nl/ . Zij maakt echt super mooie taarten altijd en niet geheel onbelangrijk voor een hele leuke prijs.

Aanvallen

Toen we de taart eenmaal voor Sofie hadden gezet viel ze direct aan. Je zag gewoon dat ze het allemaal erg interressant vond en genoot er echt van. Het is altijd erg leuk om te zien hoe de kinderen genieten tijdens een Taart Smash. Maar als het je eigen dochter is dan maakt dat het toch nog iets specialer.

Sofie zat er al snel helemaal onder. En het zijn daarom ook allemaal erg leuke foto’s geworden. De binnenkant van de taart is van cake en dit vond Sofie ook erg lekker.

Samen op de foto

Amy heeft ook een Cake Smash gedaan toen ze 1 jaar werd. (inmiddels alweer 3 jaar geworden en een leuke spaghetti shoot gedaan) Amy wilde dus ook erg graag samen op de foto met haar zusje Sofie. Het was erg schattig om te zien hoe ze samen op de foto gingen. En de foto’s waren echt geweldig. Amy vond de taart trouwens ook erg lekker en ze wilde ook graag een stukje bewaren voor vanavond na het eten.

Lekker in bad

Nadat we eenmaal klaar waren met de taart hebben we Sofie nog even in een teiltje gedaan. Eerst even schoonmaken en daarna nog leuke foto’s gemaakt. Sofie gaat altijd al graag in bad en je zag haar nu ook weer genieten in het teiltje wat we hadden klaar gezet.

Het was een erg leuke Cake Smash. Wil je nu zelf ook een Cake Smash laat het hier even weten. Of neem nog even een kijkje in mijn portfolio voor meer voorbeelden.

Wil je nu zelf ook een Cake Smash boeken? Neem dan contact op of kijk eerst even in mijn portfolio. Ik zie je graag voor mijn lens verschijnen.