Prinses / Elsa fotoshoot met Amy uit Deventer

Onze eigen dochtertje Amy wilde vandaag voor de verandering zomaar op de foto. Normaal gesproken wil Amy namelijk nooit op de foto. Maar vandaag wilde ze het gelukkig wel. Ik had een Prinsessen / Esla shoot op de planning staan en toen ik alles had klaar staan dacht ik laten we nog eens proberen om Amy op de foto te zetten. En ik weet niet waarom maar Amy vond het opeens helemaal geweldig met een prinsessen jurkje aan. Ze wilde heel graag op de foto en liep hele tijd heen en weer om te kijken of de foto’s gelukt waren. Echter heel schattig om te zien .

Elsa fotoshoot

Ik heb ook Elsa jurkjes en achtergrond en aangezien Amy het helemaal geweldig om op de foto te gaan hebben we haar ook het Elsa jurkje aan gedaan. En dit vond ze ook helemaal geweldig. Ik wist echt niet wat ik mee maakte aangezien ze normaal gesproken nooit op de foto wil. De foto’s met het Elsa jurkje en achtergrond zijn ook super schattig geworden.

Ik vond het super leuk om mijn eigen dochtertje voor de camera te hebben en ik hoop dat ze de volgende ook weer voor de camera wil komen voor leuke foto’s.

Wil je nu zelf een ook prinsessen of Elsa fotoshoot neem dan even een kijkje op de volgende pagina. Of neem gelijk contact op voor het maken van een afspraak