Newborn Shoot Bathmen

Vandaag een leuke Newborn Shoot ingepland voor Heidi uit Bathmen. Heidi kwam met haar zoontje Mart en moeder bij mij voor de Newborn Shoot. Ze kwamen met de auto aangezien Bathmen toch iets te ver is om te lopen. Het was ook nog eens akelig koud dus dat was een goede keuze!
Eerst even kennis maken voordat we begonnen met de newborn shoot.

We dronken eerst even een bakje koffie om rustig kennis te maken. Ook even overlegd wat voor soort foto’s Heidi en haar moeder wilde. Mart lag lekker te slapen in de tussentijd. Toen we eenmaal kennis hadden gemaakt en duidelijk was welke fotos Heidi wilde konden we beginnen met de Newborn Shoot.
Foto’s van Mart alleen

Aangezien Mart nog lekker rustig aan het slapen was hebben we hem eerst in een houten kistje gelegd met een lekker zacht schapenvachtje. Mart bleef lekker doorslapen en ik maakte daar snel gebruik van door aantal foto’s snel achter elkaar te maken. Ik had al een schaal klaar staan met een lekker dekentje erin. Mart hebben we hier ook even ingelegd en nog wat leuke foto’s geschoten. De hele tijd bleef Mart gewoon lekker slapen. Echt super goed van hem !

Na heel wat foto’s van Mart alleen was het tijd om lekker met zijn tweeën op de foto te gaan. Heidi vond dit uiteraard ook een goed plan en ze stonden al snel met zijn tweeën voor mijn lens.
Mart begon wakker te worden

Op een gegeven moment begon Mart wakker te worden en vond het niet heel erg leuk om op te foto te gaan. Dit liet Mart ook goed merken. Even een kleine pauze ingelast en daarna ging het weer stukken beter. Mart ging ook nog even met oma op de foto.
Tijd om de Newborn shoot te beeindigen

Nog enkele foto’s van de handjes en voetjes gemaakt. En toen was Mart er wel klaar mee. Is ook wel logisch aangezien we al een dik uur met hem bezig waren. We hadden ook al genoeg leuke foto’s en hebben ook besloten om de Newborn Shoot te beëindigen.

Nadat Mart weer lekker dik was ingepakt hebben we afscheid genomen en zijn ze weer terug gegaan naar het mooie Bathmen.

Helaas mocht ik de foto’s niet gebruiken op internet maar dat mocht de pret niet drukken !

Ik vond het een super geslaagde Newborn Shoot!

Fotografie Amelink

Wil je zelf ook een newborn fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.