Newborn Shoot Apeldoorn

Newborn Shoot in Apeldoorn vandaag op de planning. Afgesproken om deze newborn shoot bij Saskia thuis te doen in Apeldoorn. Al mijn studio spullen in de auto gepakt de navigatie op Apeldoorn ingesteld. Dit is mijn eerste newborn shoot op locatie dus onderweg naar Apeldoorn kon ik goed nadenken hoe ik deze fotoshoot ging aanpakken.

Eenmaal in Apeldoorn aangekomen eerst alles uitpakken en kennis maken met Saskia. Haar dochtertje Fe lag nog te slapen dus we konden het rustig aan doen. Mijn studio kon ik in de woonkamer opbouwen en in de tussentijd konden we bespreken wat voor soort foto’s Saskia wilde maken.

Klaar voor de eerste foto’s

Fe had heerlijk geslapen en lag dan ook heel rustig in de armen van Saskia. Saskia had Fe eerst even snel omgekleed en haar mooiste outfit aangedaan. Aangezien Fe nog lekker rustig bij Saskia lag hebben we eerst foto’s met zijn tweetjes gemaakt. Na verschillende poses was het tijd om Fe in haar eentje op de foto te zetten. Ik had een schaal en een kistje meegenomen om daar foto’s in te maken. Eerst hebben we de schaal gebruikt voor de foto’s en daarna hebben we de kist gebruikt. Allebei uiteraard met een lekker zacht dekentje en schapenvachtje erin.

baby fotoshoot apeldoorn Fe 03

Geknoopt touw
Ik had ook een geknoopt touw meegenomen waar Fe lekker in kon leggen. Saskia moest wel even assisteren om het touw vast te houden. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit probeerde. Maar dit zijn erg leuke foto’s geworden.

We waren inmiddels al bijna een uur bezig en Fe begon er eigenlijk wel een beetje genoeg van te krijgen. We wilden alleen nog even foto’s met een witte achtergrond. Dus ik heb snel de witte achtergrond opgehangen en Saskia heeft Fe even andere kleertjes aangedaan. Nog enkele foto’s samen en Fe in haar eentje gemaakt. Daarna hebben we besloten om de Newborn Shoot te beeindigen.
Ik vond het een erg leuke newborn shoot en Fe deed het echt super goed !

newborn shoot apeldoorn Fe 02

Wil je zelf ook een newborn fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina. Kijk ook eens op mijn Youtube kanaal voor meer videos van mijn fotoshoots.