Newborn Shoot Apeldoorn

Vandaag de beurt aan Patricia, Jordy en Vajen uit Apeldoorn om te shinen voor de camera. Ze kwamen langs voor een leuke Newborn Shoot. Ze hadden deze Newborn Shoot gekregen als cadeau voor hun zwangerschap. Mocht je zelf een cadeaukaart willen bestellen dat kan hier. Het is echt een super leuk idee voor bijvoorbeeld een babyshower !

Vajen net 2 weken oud

Vajen uit Apeldoorn was pas 2 weken oud en echt super schattig! Even kort kennis gemaakt en snel met Newborn shoot begonnen. Vajen twijfelde een beetje of ze nu wilde gaan slapen of niet. Hierdoor kon ik zowel foto’s maken met haar ogen open als met haar ogen dicht. Die kans krijg ik niet vaak en daar was ik dan ook erg blij mee. Vajen moest wel een beetje wennen aan de grote studiolampen die op haar gericht stond. Daardoor heb ik besloten om wat minder snel foto’s achter elkaar te schieten zodat Vajen er rustig aan kon wennen. Af en toe moest haar speen er aan te pas komen maar voor een baby’tje van net 2 weken oud deed ze het echt supergoed.

Newborn Shoot Apeldoorn Vajen

Leuke fotos gemaakt

Echt hele leuke foto’s gemaakt van Vajen alleen en van de hele familie samen. We hebben nog geprobeerd om een foto te maken van Jordy en Vajen met de handen samen in 1 maar Vajen vond het na een dik uur foto’s schieten genoeg geweest. Toen ik op mijn camera keek had ik ook al 58 foto’s geschoten dus dat is ook niet heel erg gek.

Afscheid genomen

Vajen weer helemaal aangekleed en afscheid genomen zodat Vajen weer lekker in haar eigen bedje in Apeldoorn kon duiken.

Ik vond het een super geslaagde Newborn Shoot en als het aan mij ligt zie ik jullie snel weer voor mijn camera !

Newborn Shoot Apeldoorn Vajen
Newborn Shoot Apeldoorn Vajen
Newborn Shoot Apeldoorn Vajen
Newborn Shoot Apeldoorn Vajen

Wil je zelf ook een newborn fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.