Newborn Fotoshoot Zutphen Rose-Lynn

Een Newborn Fotoshoot in Zutphen stond er vandaag op de planning. Ik had mijn telefoon ingesteld op Zutphen en kon tijdens het rijden alvast even bedenken wat voor foto’s ik wilde gaan maken. Esther had al verteld dat ze de foto met een newborn baby in een hangmat van mijn website super mooi vond. Deze hangmat had ik dus uiteraard meegenomen. Verder had ik mijn studiolampen en alle attributen die ik altijd gebruik voor een newborn fotoshoot meegenomen. Zutphen is een half uur rijden vanaf Deventer en ik wil natuurlijk niks vergeten mee te nemen dus voor de zekerheid alles even controleren.

Aangekomen in Zutphen eerst alle spullen even uitladen en even kennis maken. Ook moesten we de woonkamer een klein beetje verbouwen door de studiolampen en achtergrond doeken. Gelukkig geen probleem. Tijdens het opbouwen van alle apparatuur besproken wat voor soort foto’s ze wilde hebben. Ik had mijn map met voorbeeldfoto’s meegenomen dus daar kregen we aardig wat inspiratie uit.

Newborn Shoot Zutphen Esther

Alles klaar gezet en Rose-Lynn ging eerst alleen op de foto. Ik had een kistje met een schapenvachtje erin klaar gezet. Ook had ik een schaal met een dekentje erin klaar gezet. Zijn allebei echt super leuke foto’s geworden. Nadat Rose-Lynn in haar eentje op de foto was geweest was het tijd voor een familie foto. Het was echt super gezellig en Joey gooide er zelfs nog een “dab” uit.

Nadat Joost, Esther en Joey allemaal ook alleen met Rose-Lynn op de foto zijn geweest leek het Esther leuk om de hangmat te gaan gebruiken. We hebben Rose-Lynn hier ingelegd en aangezien ze lekker sliep bleef ze heerlijk liggen. Zijn ook super leuke foto’s geworden.

Newborn Shoot Zutphen Esther
Newborn Shoot Zutphen Esther
Newborn Shoot Zutphen Esther
Newborn Shoot Zutphen Esther

Nog enkele nieuwe dingen geprobeerd echter op een gegeven moment was Rose-Lynn er helemaal klaar mee. Dat kan ik mij ook goed begrijpen want we waren toch al ongeveer 1,5 uur bezig. Rose-Lynn deed het echt super goed !

Alle spullen weer in de auto gepakt en besproken hoe ik het doe met het bewerken van de foto’s. Daarna ging ik weer met de auto van Zutphen naar Deventer. Ik vond het echt een super leuke newborn shoot.

Gerrit Amelink

Wil je zelf ook een newborn fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.