Newborn shoot van Lieke in Deventer

Vandaag een spannende newborn shoot op de agenda. Arthur en Denise kwamen langs met hun knappe dochtertje Lieke. De fotoshoot was zoals elke newborn shoot bij ons thuis in Deventer. We hadden voor de zekerheid de verwarming lekker hoog gezet aangezien het buiten niet het mooiste weer was.

Beginnen met de Newborn Shoot

Lieke had al lekker haar buikje vol gegeten en was lekker in bad geweest. Hierdoor was ze lekker slaperig en konden we beginnen met de baby fotoshoot.
Na een aantal foto’s genomen te hebben begon Lieke wakker te worden. Ik heb van dit moment gebruik gemaakt en enkele mooie foto’s gemaakt dat Lieke haar ogen open heeft. Echter Lieke maakte ons al snel duidelijk dat ze niet gediend was van de flitsen van de camera en begon al snel te huilen.
Nadat Lieke weer tevreden was gesteld zijn we verder gegaan met de newborn shoot. We hebben Lieke op een leuk kleedje gelegd om de foto’s te maken. De momenten dat Lieke wakker was keek ze met haar mooie ogen in de lens van de camera. Een echt fotomodelletje in de dop !

newborn shoot deventer lieke

Tijd voor familie foto’s

Na Lieke alleen op de foto te hebben gezet was het tijd voor een familie foto. Ik durfde de keuze niet te maken dus heb de keus aan Arthur en Denise gelaten wie de eer mocht hebben om Lieke vast te houden. Mama had uiteraard gewonnen en Arthur wachtte zijn kans af om Lieke weer vast te mogen houden. Na enkele mooie foto’s te hebben gemaakt kwam Arthur met het idee om alleen met Lieke op de foto te gaan. Dat kon ik natuurlijk niet weigeren ! Na de laatste fotos gemaakt te hebben, hebben we besloten dat we genoeg mooie foto’s hebben gemaakt.

De foto’s zijn erg mooi geworden en zijn te vinden in het Portfolio. Arthur en Denise zijn ook erg tevreden over de foto’s en geven aan over een paar maanden zeker nog eens terug te komen. Dat hoor ik natuurlijk graag ! 🙂

Babyshoot met Lieke van 3 maanden

Vandaag een leuke babyshoot gehad met Denise en Lieke. Denise kwam al eerder langs voor een newborn shoot. Denise had toen al aangegeven erg tevreden te zijn over de foto’s en de fotoshoot. De babyshoot hebben we in mijn thuisstudio gedaan in Deventer.
Tijd voor nieuwe foto’s
Na 3 maanden vond Denise het weer tijd voor nieuwe foto’s van Lieke. En ik geef haar groot gelijk want wat een plaatje is Lieke toch ! Een hele eer om haar voor de lens te mogen hebben.

We hadden lekker vroeg afgesproken zodat Lieke eerst nog bij mij in de thuisstudio kon eten. Nadat Lieke het eten op had zijn we begonnen met de fotoshoot. Echter na de 1e foto bleek al snel dat Lieke vond dat ze nog 10 minuten extra voorbereiding nodig had. Samen besloten om Lieke deze tijd te geven en wat deed ze het daarna goed !
Lieke ging lekker slapen en ze lag er super mooi bij! Voor ik het wist had ik 25-30 foto’s gemaakt en toen toch maar besloten om wat andere poses te proberen. Lieke liet het allemaal toe en bleef lekker slapen. Ik heb Lieke toen in een mooi kistje gelegd met een lekker schapenvachtje. Deze foto’s zijn ook erg mooi geworden.

2 Grote vriendinnen op de foto

Toen we eenmaal genoeg foto’s van Lieke alleen hadden wilde we moeder en dochter samen op de foto zetten. Echter in de tussentijd was mijn eigen dochtertje (Amy) ook wakker geworden en deze wilde ook graag met haar grote vriendin Lieke op de foto. Supercute !

Nadat ik Amy had verteld dat deze fotoshoot toch echt om Lieke en Denise ging zijn we verder gegaan. Denise had echt super veel leuke ideeen voor foto’s en deze hebben we dan ook allemaal geprobeerd. Het resultaat was 125 foto’s en 1,5 uur verder.
Ik vond het weer een fantastische fotoshoot en ik kan niet wachten tot Denise weer met Lieke langs wil komen ! 6 Maanden shoot misschien? Wordt vervolgd…

Wil je zelf ook een newborn fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina. Kijk ook eens op mijn Youtube kanaal voor nog meer Fotoshoots.

Wat een bijzondere ervaring. We zijn erg blij met de mooie foto’s! Mooi om te zien dat gerrit er alles aan doet om de baby op haar gemak te stellen. Wat resulteert in een fijne sfeer en een mooi eind resultaat! Wij komen graag weer terug!
Denise Claessen