Newborn Fotoshoot Apeldoorn

Newborn Fotoshoot op de planning staan met een erg gezellige familie uit Apeldoorn. Rilana kwam met haar man Leroy en 2 kindjes uit Apeldoorn voor een Newborn Fotoshoot. Newborn Yaell was net 4 weken oud. 4 Weken is een erg mooie leeftijd om deze foto’s te maken. Ik probeer een Newborn Fotoshoot eigenlijk altijd in te plannen tussen de 2 en 5 weken.

Apeldoorn

Apeldoorn is niet heel ver rijden naar Deventer. Maar voor een baby wat net geboren is kan dit wel erg vermoeiend zijn. Yaell sliep dan ook heerlijk in het begin. Dit is voor mij als fotograaf erg makkelijk voor het maken van de foto’s. Je kunt dan een baby wat net is geboren precies zo neerleggen hoe dat het mooiste uitkomt op de foto.

Eerst even overleggen wat voor foto’s Rilana en Leroy ongeveer willen hebben. Het kwam er op neer dat ze in ieder geval leuke foto’s met zijn vieren wilde hebben en leuke foto’s met Danyill en Yaell samen. Daar gaan we dan uiteraard voor zorgen.

Yaell nog lekker rustig dus eerst heb ik Yaell op de foto gezet. Ik gebruik hier een leuk houten kistje voor met een lekker zacht schapenvachtje. Nadat ik deze foto’s had gemaakt heb ik Yaell in een mooie zwarte schaal gelegd met een heer lijkt kleedje erin. Dit zijn allebei erg leuke foto’s geworden.

Na deze foto’s gemaakt te hebben was het tijd om de hele familie op de foto te zetten. Yaell deed het echt super goed voor een Newborn van 4 weken oud! De familie foto’s zijn ook heel erg leuk geworden. Danyill wilde als trotse broer natuurlijk ook nog met Yaell op de foto. Dit vonden wij natuurlijk ook een goed plan. Je zag gelijk op de foto hoe trots Danyill is als grote broer.

Newborn Fotoshoot afronden

Na alle foto’s gemaakt te hebben was het tijd om de Newborn Fotoshoot af te ronden. Het was erg gezellig en het zijn erg leuke foto’s geworden. Rilana ging met haar familie weer terug naar Apeldoorn en ik heb de foto’s snel op de laptop gezet.

Ik vond het een erg leuke Newborn Fotoshoot met een erg gezellige familie uit Apeldoorn. Misschien tot de volgende keer bij een Cake Smash misschien? Wil je zelf nu ook een Newborn Fotoshoot neem dan even contact op.

Gerrit Amelink