Generatie foto Apeldoorn

Vandaag kwam deze gezellige familie uit Apeldoorn voor een Generatie foto. Het idee van een generatie foto is om meerdere generaties te verwerken in 1 foto. Dit doe ik met een spiegel. Ik maak van iedereen afzonderlijk een foto met de spiegel voor zich. Ik plak dan de foto van de jongere generatie in de spiegel van de oudere generatie. De jongste generatie gaat zonder spiegel op de foto en wordt in de laatste spiegel geplakt. Dit geeft een erg mooi effect en is super leuk om uit te printen of aan de muur te hangen.

 

Ik had gevraagd om de generatie foto op een witte achtergrond en op een zwarte achtergrond te mogen doen. Dit om zelf een beeld te krijgen wat het mooiste is. Dit vonden ze natuurlijk niet. In de nabewerking heb ik ook zowel zwart wit als kleur gedaan. Dit om zo een goed beeld te krijgen wat het mooiste uitkomt op de foto.

Ik vind het zelf erg mooi geworden en gelukkig waren ze er zelf ook erg blij mee.

Wil je nu zelf ook een generatie foto neem dan snel even contact op.

Wat krijg je?

  • Fotoshoot duurt ongeveer 15 minuten
  • Bewerkte generatie foto in hoge resolutie opgestuurd
  • Mogelijk om binnen of buiten foto’s te maken
  • 2 kledingsetjes mogelijk
  • Dit alles voor een introductie prijs van slechts €15,00
  • Mijn ervaring / kennis en nabewerking in Photoshop en Lightroom