Fotoshoot winnaar facebook actie

Vandaag een fotoshoot gedaan van de winnaar van de like en deel actie op facebook. De winnaar had een fotoshoot naar keuze gewonnen. Jeannine Nawijn komt zelf ook uit Deventer.Jeannine Nawijn  had gewonnen en kwam met haar 2 jongens langs. Jeannine had gekozen voor een familieshoot.

Vanwege het lekkere weer hebben besloten om de fotoshoot buiten te doen. Voor de mensen die bekend zijn in Deventer de fotoshoot werd gedaan in het hertenkamp. Dit is een erg mooie locatie met veel mogelijkheden om mooie foto’s te maken.

Thuis had ik het 1 en ander voorbereid hoe ik de foto’s wilde gaan maken. Echter het bleek al snel dat Defin en Tyson niet van plan waren om stil te blijven staan voor de camera. Hierdoor werd de uitdaging een stuk groter maar ook een heel stuk leuker. Het nieuwe plan was om de boys lekker hun gang te laten gaan om zo leuke en spontane foto’s te krijgen.

Jeannine had een voetbal meegenomen voor Defin en Tyson. Ook had Jeannine brood meegenomen voor de eendjes. Het werd al snel een gevecht om de bal. En het brood werd voor een groot gedeelte zelf opgegeten.

We hebben eerst foto’s gemaakt bij het water met de fontein op de achtergrond. En door het heen en weer rennen leek het ons een goed idee om uit te rusten op een bankje. Een mooie gelegenheid om een groepsfoto te maken.
Na een kleine pauze op het bankje zijn we richting de watertoren gegaan. Hier zijn we het bos gegaan. Daar hebben we eerst een paar leuke foto’s gemaakt bij het hek. Op het hek zat ook nog een grote spin wat natuurlijk al snel de aandacht trok.
Toen de spin eenmaal weer verdwenen was zijn we wat dieper het bos in gegaan. We kwamen al snel een omgevallen boom tegen. Het klimmen op de boom was een hele uitdaging maar heeft erg leuke foto’s opgeleverd.

We hadden inmiddels super veel leuke foto’s en wilde eigenlijk stoppen. Maar we kwamen nog een holle boom tegen. Hier nog wat foto’s gemaakt en toen toch besloten om de fotoshoot te beëindigen.
Het was een erg leuke en uitdagende fotoshoot.

In het portfolio kunt u de foto’s terugvinden. Of kijk hier onder voor een film met foto’s van de shoot.


Fotografie Amelink

Wil je zelf ook een fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.

Super leuke shoot met mn boys gedaan! Leuke ideeën voor verschillende foto’s! Geduld met de kids en ruimte voor eigen ideeën.

Jeannine Nawijn