Fotoshoot Newborn Zutphen

Newborn Fotoshoot op de planning staan vandaag met een familie uit Zutphen. Ik kreeg een bericht van Suzanne uit Zutphen dat haar zoontje op 23 september was geboren en dat ze interesse had in een Newborn Fotoshoot. Een newborn fotograferen is altijd erg leuk om te doen dus ik had er gelijk al erg veel zin in. We hadden gelijk een datum geprikt om de newborn fotoshoot uit te voeren.

Fotoshoot Newborn Zutphen

Het is een stukje rijden vanuit Zutphen naar Deventer dus eerst maar even een bakje koffie drinken en even bij praten. Zo kon ik gelijk te weten komen wat voor soort newborn foto’s er verwacht werden. Suzanne had niet heel veel eisen en ik mocht de foto’s maken die ik eigenlijk altijd maak bij een newborn fotoshoot.  Suzanne wilde in ieder geval foto’s van Aiden alleen en foto’s van Aiden en zijn grote zus Jaimy.

Ik begon met foto’s maken van Aiden alleen in een leuke kist met een lekker zacht schapenvachtje. Toen ik deze foto’s eenmaal had gemaakt hebben we Aiden in een schaal gelegd met een lekker zacht kleedje. Dit zijn allemaal attributen die ik standaard klaar heb liggen als ik foto’s ga maken van een newborn baby. Aiden deed het echt super goed en dat maakt het voor mij als fotograaf toch een heel stuk makkelijker.

Familie Foto’s maken

Nadat Aiden alleen op de foto is geweest was het tijd om leuke familie foto’s te maken. Aiden was was nog lekker rustig. Nu moesten we alleen Jaimy nog zo ver krijgen om op de foto te willen. Na even op Jaimy ingepraat te hebben wilde Jaimy gelukkig ook op de foto. Dit zijn ook erg leuke familie foto’s geworden.

Toen Ik Jaimy liet zien hoe leuk de foto’s waren geworden wilde ze ook graag met haar broertje op de foto. Dit vond ik een uitstekend idee en Jaimy ging heel leuk met Aiden op de foto.

Cake Smash

Toevallig had ik dezelfde dag ook een Cake Smash staan en dit meisje heet ook Jaimy. Ik had dit al voorbereid en had de lightbox al klaar staan met de tekst “Hoera Jaimy 1 jaar” . Toevallig wordt Jaimy in december al weer 2 jaar en het leek mij dan ook een leuk idee om daar alvast een foto van te hebben. We hebben dus op de lightbox van de 1 een 2 gemaakt en een foto van Jaimy gemaakt. Deze kan dan in december gebruikt worden voor haar verjaardag.

Ik vond het een super leuke fotoshoot. En na afscheid te hebben genomen is Suzanne met haar familie weer terug gereden naar het mooie Zutphen.

Mocht je nu zelf een ook newborn fotoshoot willen hebben neem dan even contact op. Of neem eerst even een kijkje in mijn portfolio voor meerdere voorbeelden.