Fotoshoot hond Deventer

Fotoshoot hond Deventer

Vandaag voor het eerst een Fotoshoot met een hond in het hertenkamp van Deventer. Een goede vriendin van mijn vriendin gaf aan dat ze graag een mooie fotoshoot wilde met haar hond. Dat hoorde ik en dat leek mij een leuke uitdaging om Sharon samen haar hond op de foto te zetten. We hadden op een zaterdag ochtend afgesproken om de honden fotoshoot te doen. Sharon had haar hond Bas meegenomen en haar vriend Kevin. Kevin is toevallig ook nog eens keeper van mijn voetbal elftal. Het was dus al gelijk erg gezellig tijdens deze honden fotoshoot.

Hond Bas lekker rennen

Sharon gaf aan dat haar hond Bas nogal druk kan zijn. We hadden dus afgesproken dat Bas eerst even lekker rond mocht rennen om zijn energie kwijt te raken. Ik kan je vertellen daar maakte Bas goed gebruik van. Hij rende alle kanten op en speelde met alle honden die hij tegen kwam. Voor mij als fotograaf was dit een mooie gelegenheid om hier foto’s van te maken. Ik kon mooi allerlei instellingen proberen op mijn nieuwe camera.

Proberen te poseren

Bas was al aardig wat energie kwijt en we probeerden Bas dus nu te laten poseren om zo leuke foto’s van de hond te kunnen maken. Ik moest erg snel zijn want Bas die bleef maximaal 1 a 2 seconden zitten en was er toen echt al weer vandoor. We hebben heel wat pogingen gedaan en uiteindelijk zaten er erg leuke foto’s tussen.

Ik had nu al foto’s van Bas in zijn eentje. Maar het leek ons ook leuk om samen met de hond op de foto te gaan. Eerst was het aan Sharon om samen met Bas op de foto te gaan. Nadat Sharon met Bas op de foto’s was geweest heb ik Kevin ook nog samen met de hond op de foto gezet.

Groepsfoto met de hond

Na Bas alleen op de foto te hebben gezet en Kevin met Bas en Sharon met Bas. Was het tijd om een groepsfoto te maken met zijn 3-en. Er is een hele mooie boomstronk waar alle ze mooi met ze drie├źn op konden staan. Dit zijn allemaal erg leuke foto’s geworden. Na nog een beetje nadollen met de hond was het alweer tijd om een einde te maken aan deze leuke honden fotoshoot.

Wil je nu zelf ook een leuke foto van en met je hond? Neem dan even contact op en dan kunnen we gelijk een afspraak maken.