Fotoshoot Deventer

Familie Fotoshoot Deventer

Vandaag stond een super leuke familie fotoshoot in Deventer op de planning. De locatie voor de fotoshoot in Deventer was bij het Wechelerveld. Het wechelerveld valt eigenlijk net buiten Deventer. Het wechelerveld is een bos met een hele mooie heide erbij. Hier doe ik de laatste tijd wel vaker de fotoshoots die ik buiten doe in de omgeving van Deventer. Door het bos en de heide heeft elk jaargetijde wel iets bijzonders om mooie foto’s te maken.

 Familieshoot

 Nu het weer wat beter weer aan het worden is wilde Laura graag met haar familie op de foto. We hebben direct de afspraak ingepland. Eerst even bijkletsen en daarna direct beginnen met de familiefoto’s. Ik begin de familie fotoshoot vaak eerst met de foto’s van de hele familie. Dan weet ik zeker dat de kinderen het nog interressant vinden om op de foto te gaan.

 

Fotoshoot Deventer

Kinderen met de bellenblaas

Laura had zich goed voorbereid en had het idee om de kinderen met de bellenblaas te laten spelen. Dit leek mij uiteraard ook een leuk idee. Het was wel een hele uitdaging om Bente en Eline op de foto te krijgen maar het resultaat mag er zijn.

Fotoshoot Deventer

Portret foto

Nu de kids een beetje uitgeraasd waren leek het mij een foed plan om wat close up foto’s te maken van Bente en Eline. Ze luisterde erg goed en dit zijn dan ook super leuke foto’s geworden. Als laatste ook nog even samen foto’s maken op het bankje met als achtergrond de heide. Daarmee hadden we alle foto’s gemaakt die we in gedachte hadden en was het tijd om de familie fotoshoot af te ronden.

Wil je nu zelf ook mooie en spontane familie foto’s laten maken? Neem dan even contact op zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Fotoshoot Deventer

Film met alle foto’s

Hieronder nog een filmpje wat ik gemaakt heb met alle foto’s.