Fotoshoot Deventer Mega Bellenblaas

Mega Bellenblaas Fotoshoot in Deventer

Vandaag kwam Stephanie Laconi langs met haar familie. Stephanie had de facebook actie gewonnen en de prijs was een volledige fotoshoot naar keuze. Stephanie koos ervoor om een familieshoot te doen in een park in Deventer. Stephanie komt zelf namelijk ook uit Deventer. Dit vond ik een erg goed idee en aangezien ze 2 kinderen heeft leek het mij ook leuk om er een mega bellenblaas fotoshoot van te maken. Sinds kort bied ik dit ook aan namelijk. Het idee is dan om zo groot mogelijke bellen te maken. Door een speciaal recept worden sommige bellen wel 2 tot 3 meter groot. De kinderen vinden het super om achter de bellen aan te rennen. Het levert ook erg mooie foto’s op.

Voordat we met de mega bellenblaas begonnen hebben we eerst wat andere foto’s gemaakt. Ik heb eerst wat foto’s van de kinderen gemaakt die lekker in het rond aan het rennen waren. Dit zijn erg leuke en vooral spontane foto’s geworden. Nadat de kinderen uitgerend waren was het tijd om met de hele familie op een bankje te gaan zitten en een paar familiefoto’s te maken. De kinderen waren al snel weer gevlogen en dat was een mooi moment om even met zijn tweetjes op de foto te gaan.

Het hertenkamp in Deventer bied erg veel mogelijkheden om mooie foto’s te maken. We vonden daarom ook al snel een grote steen waar we nog wat leuke familiefoto’s konden maken. Stephanie had wat brood meegenomen voor de herten. Tijd om de herten te voeren dus. Een super leuk idee alleen de herten dachten daar helaas anders over. De aanwezige eenden en meeuwen vonden het wel een goed idee en die kregen het brood dus uiteindelijk. Uiteraard wat leuke foto’s gemaakt tijdens het brood geven.

Toen het brood eenmaal op was hebben we de mega bellenblaas erbij gepakt. Het was erg leuk om te zien hoe mooi de kinderen het vonden. Ze waren al snel achter de bellen aan het rennen om ze allemaal kapot te springen. Stephanie en Stefano hadden het ook erg naar hun zin en probeerde ook de bellen zo groot mogelijk te maken. Ik hoorde volgens mij zelfs een keer “nee mama is nu even met de bellenblaas” maar ik kan het mis hebben.

Het was een erg leuke fotoshoot en hopelijk komen er snel meer mensen die ook een mega bellenblaas fotoshoot willen boeken. Ik vind het stiekem zelf ook erg leuk om die mega bellen te maken namelijk.

Fotografie Amelink

Wil je zelf ook een fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.
Ontzettend mooie foto’s en erg veel geduld met kindjes heeft Gerrit! Een aanrader als je mooie foto’s wilt hebben!
Stephanie Laconi