Fotograaf Deventer

Fotograaf Deventer

Ben je op zoek naar een goedkope fotograaf in omgeving Deventer? Dan ben je bij Fotografie Amelink aan het juiste adres. Fotografie Amelink is voor iedereen betaalbaar en houd toch de kwaliteit zeer hoog. Het is daarom ook voor jou de beste fotograaf in Deventer en omstreken om te boeken. Neem eens een kijkje in mijn portfolio om een beeld te krijgen naar het soort foto’s wat ik maak.

Even voorstellen

Mijn naam is Gerrit Amelink en ik ben de fotograaf van Fotografie Amelink. Op het moment van schrijven ben ik 29 jaar en woon ik in Deventer. 95% van alle fotoshoots doe ik in Deventer. Ik heb mijn thuisstudio ook in Deventer waar ik veel van mijn fotoshoots doe. Eigenlijk alle newborn shoots vinden plaats in mijn thuisstudio. Op verzoek kan ik ook een fotoshoot bij jou thuis doen. Dan ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Als je in Deventer woont dan vraag ik geen km vergoeding. Echter als je buiten Deventer woont moet ik helaas 19 cent per km vergoeding vragen. Ik neem mijn studio apparatuur dan mee en bouw dit bij jou thuis op.

Ik hou ervan om de hele ervaring met een klant van het begin tot het eind prettig te laten verlopen.  Ik streef er naar om iedereen op zijn gemak te stellen en dat zie je dan ook terug in de foto’s.
Photoshop en Lightroom zijn een 2e taal voor mij geworden. Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking en optimalisering van de fotoshoot voor een buitengewoon prachtig resultaat. Mocht je foto’s zowel in zwart/wit als in kleur ontvangen dan kun je gewoon een berichtje sturen en dan stuur ik de foto’s gewoon kosteloos na.

Naast fotografie ben ik ook fanatiek voetballer. Ik ben elke zondag weer te bewonderen op het voetbalveld. Ik voetbal al mijn hele leven bij de voetbalclub D.V.V Davo.

Locaties in Deventer

Zoals ik al aangaf doe ik veel van mijn fotoshoots in Deventer. Mijn favoriete locaties om buiten een fotoshoot te doen zijn:
– Hertenkamp / watertoren
– Waterzuivering / ijssel
– Ijsselhotel Deventer (uitzicht op skyline van Deventer)
– Park van de Worp
Mocht je zelf een mooie locatie in gedachte hebben dan kunnen we dat altijd bespreken. Ik sta altijd open voor nieuwe dingen!

Voor ieder wat wils

Onderstaande fotoshoots kun je bij mij boeken. De prijzen staan op de tarieven pagina.
– Zwangerschaps fotografie
– Newborn fotografie
– Baby fotografie
– Kids fotografie
– Portret fotografie
– Familie fotografie
– Cake Smash shoot
– Loveshoot

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een fotoshoot.

Ik zie je graag voor mijn lens verschijnen!

Fotografie Amelink

Voorbeelden

Fotograaf Deventer en omstreken.
De Cake Smash Fotograaf in Deventer
De zwangerschap Fotograaf voor Deventer
De Newborn Fotograag in Deventer
Een voorbeeld van een fotoshoot op locatie. In dit geval was het in Zutphen. Het ging om een Newborn Shoot.

Wat anderen zeggen over mij

 

 

Super leuke shoot met mn boys gedaan! Leuke ideeën voor verschillende foto’s! Geduld met de kids en ruimte voor eigen ideeën.

Jeannine Nawijn

We hebben een fotoshoot langs de IJssel gedaan en daar zijn prachtige foto’s uitgekomen. Fotograaf Gerrit neemt alle tijd om de juiste foto te maken en fotografeert met veel variatie zodat de shoot niet eentonig is maar het resultaat bestaat uit verschillende locaties en posities. Een echte aanrader dus!

Anouk Wessels

Ontzettend mooie foto’s en erg veel geduld met kindjes heeft Gerrit! Een aanrader als je mooie foto’s wilt hebben!

Stephanie Laconi

Leuke familie foto shoot gedaan. Fotograaf Gerrit is geduldig maar staat ook open voor suggesties en ideeen en het resultaat mag er zeker zijn!! Happy customer!

Lesley Nieukoop