Familie Fotoshoot Deventer

Familie Fotoshoot stond er vandaag op de agenda. Vandaag stond in de hoofdrol Henk, Lesley, Danny, Anouk, Joey, Cansu, Jaylinn en Dion. Anouk was in de ochtend ook al geweest voor een leuke Cake Smash shoot. Deze foto’s komen later op de website nadat Dion jarig is geweest. Maar ik kan je nu al verklappen dat Dion de 1e is voor mijn lens die alleen staat zonder ergens aan vast te houden! Ik moest zelf ook even langs de camera heen kijken of dit wel klopte. Super knap Dion !! Joey Suk is ook wel bekend als speler van Go Ahead Eagles Deventer. Super leuk om deze grote familie te mogen fotograferen.

Eerst even wat drinken en bijkletsen. Het ging natuurlijk al snel over de voetbal wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond.

Familie fotoshoot Deventer

De 1e foto’s

Nadat we helemaal bijgepraat waren was het tijd om de 1e foto’s te maken. We hadden afgesproken om eerst de groepsfoto met iedereen te maken. Dit met de reden dat de kinderen nu nog aandacht voor de camera hadden en nog vrolijk waren. Enkele poses geprobeerd en de foto’s zijn echt super leuk geworden.

Heel veel speelgoed

Op een gegeven moment hadden de kinderen niet echt aandacht meer voor mij als fotograaf. Als oplossing ging ik gekke geluidjes en speelgoed gebruiken. Dit werkte maar tijdelijk en ik had steeds meer speelgoed nodig om aandacht te krijgen van iedereen. Dit was uiteraard een leuke uitdaging.

Kleinere groepjes

Nadat de grote familie foto goed gelukt was, was het tijd om alle samenstellingen te proberen die we konden bedenken.

– Alleen de mannen – Alleen de vrouwen – Anouk, Danny, Dion – Henk en Lesley en nog een hele partij. Het was een erg gezellige middag en hebben ook nog lang nagebabbeld. Erg gezellig en een super leuk resultaat.

Fotografie Amelink

Wil je zelf ook een fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.

Leuke familie foto shoot gedaan. Fotograaf Gerrit is geduldig maar staat ook open voor suggesties en ideeen en het resultaat mag er zeker zijn!! Happy customer!

Lesley Nieukoop