Familie Fotograaf Deventer

Denise wilde graag een cadeau geven aan haar moeder. Ze wilde foto’s laten maken van de hele familie om deze daarna op te kunnen hangen in huis. Denise komt zelf ook uit Deventer en is een vriendin van mijn vriendin. Ik vond het dan ook erg leuk om te horen dat ze de familie foto’s door mij wilde laten maken.

We hadden afgesproken in het hertenkamp van Deventer. In het hertenkamp van Deventer kun je namelijk op meerdere plekken erg leuke familie foto’s maken. Ik had van te voren al te horen gekregen wat voor soort familie foto’s er verwacht werden. Hierdoor konden we al lekker snel beginnen met het maken van deze familie foto’s.

Familie fotograaf

Familie foto’s maken is altijd erg leuk en gezellig om te doen. Vooral als er kinderen bij zijn die ook op de foto gaan. Het is dan altijd een uitdaging om de hele familie tegelijk goed op de foto te krijgen. We hadden afgesproken dat er spontane foto’s gemaakt zouden worden. Ik heb daarom iedereen ook gewoon lekker zijn eigen ding laten doen. En lekker spelen met Lieke zodat iedereen spontaan op de foto zou komen.

Petra wilde naast de spontane foto’s ook wat foto’s geposeerd. Deze hebben we dan ook gemaakt op een steen en een bankje. Petra had echt super veel leuke ideeën hoe en met wie ze allemaal op de foto wilde. Dit maakte het voor mij als fotograaf uiteraard een heel stuk makkelijker.

 Hertenkamp Deventer

Nadat iedereen alle foto’s had die ze graag wilde laten maken hebben we besloten om een eind te maken aan de Familie Fotoshoot. We hebben nog even lekker gespeeld in het hertenkamp. En aangezien ik ook brood had meegenomen hebben we samen met Lieke ook nog even de hertjes brood gegeven. Dit vond ze natuurlijk ook geweldig.

Ik vond het een super leuke Familie Fotoshoot en hoop jullie ook weer snel voor mijn camera te hebben. Misschien met een leuke Cake Smash als Lieke 2 jaar wordt? Wil je zelf nu ook leuke familie foto’s laten maken door een fotograaf? Neem dan even contact op en dan kunnen gelijk een afspraak maken.

Filmpje

Hier nog een leuk filmpje van alle familie foto’s die we hebben gemaakt.