Spaghetti Shoot Deventer Eline

Eline kwam met haar ouders voor een Spaghetti Shoot in Deventer. Eline en haar ouders komen zelf uit ’s Heerenloo en het is dus een klein stukje rijden naar Deventer.

Eline is ook voor een Newborn Fotoshoot geweest toen ze net gebeuren was De zus van Eline is geweest voor een Cake Smash. Super leuk dus dat dit allebei zo goed is bevallen en dat ze terugkomen voor een Spaghetti Shoot.

Vanwege de Corona crisis kan ik helaas geen drinken aanbieden dus dan maar zonder een bakje koffie even bijpraten. 

Spaghetti Shoot

Eline was al helemaal vrolijk en gewend aan de vreemde omgeving en helemaal klaar voor de Spaghetti Shoot. Eline krijgt deze Spaghetti Shoot voor haar 1e verjaardag. Super leuk cadeau natuurlijk. We hebben eerst foto’s gemaakt zonder de spaghetti.

Nadat we deze foto’s hadden gemaakt was het tijd om de grote bak met spaghetti voor Eline haar neus te zetten. Ze was er echt van onder de indruk. Ik kan mij dat ook best voorstellen want het waren 3 zakken spaghetti die ik had gekookt.

Eline begon al snel de spaghetti te pakken en was aan het kijken hoe ze dit het beste kon gaan opeten. Voor mij al fotograaf altijd een mooi moment om foto’s te maken. Eline genoot echt van het moment en het was een erg leuke spaghetti shoot.

Ik heb ook veel leuke foto’s kunnen maken aangezien Eline zo vrolijk was en het zo goed deed. Wil je nu zelf ook een leuke Spaghetti Fotoshoot of een Cake Smash. Neem dan nu contact op voor het maken van een afspraak of kijk eerst even op mijn portfolio voor meer voorbeelden.