Deventer Kleinkinderen Fotoshoot

Deventer Kleinkinderen Fotoshoot gepland voor vandaag. Patricia die zelf ook uit Deventer komt die vroeg mij of ik een fotoshoot wilde doen voor alle kleinkinderen. Dit kon ze dan als cadeau geven. Ik vond dit natuurlijk een hele eer en doe dat natuurlijk graag. We hadden al snel een datum gepland om de Kleinkinderen Fotoshoot uit te voeren. We hadden afgesproken om  de fotoshoot te doen in mijn thuis studio.

Aangezien Patricia zelf ook uit Deventer komt hoefde ze maar een klein stukje te rijden. Dit is natuurlijk wel zo fijn. Eerst even een voorstel rondje aangezien het behoorlijk was kleinkinderen waren. In totaal 6 kleinkinderen om op de foto te zetten. Een hele uitdaging dus die ik graag aanga als fotograaf.

Afgesproken om eerst een groepsfoto te maken van alle kleinkinderen. De kinderen luisterde aardig goed en de eerste groepsfoto was dan ook behoorlijk snel gemaakt. We maakte daarna nog wat andere groepsfoto’s in verschillende poses.  Ik vond het een leuk plan om alle kinderen ook nog los op de foto te zetten. Hier was iedereen het gelukkig mee eens en het zijn wederom erg leuke foto’s geworden.

Ze kwamen ook nog met eigen ideeën en opeens wilde iedereen in verschillende combinaties met elkaar op de foto. Super leuk om te zien aangezien iedereen in het begin een beetje huiverig was om op de foto te gaan.

Ik vond het een erg leuke fotoshoot en kan niet wachten om iedereen weer op de foto te zetten.