Deventer Familie Fotoshoot

Vandaag een super leuke Familie Fotoshoot gedaan in Deventer. Deze gezellige familie komt zelf ook uit Deventer. Kim stuurde mij een email dat ze graag een familie foto wilde laten maken. Deze familiefoto wilden ze graag afdrukken op canvas en geven aan hun ouders en schoonouders. Een super leuk idee natuurlijk en aangezien de foto’s ook via mij op canvas afgedrukt kunnen worden vond ze dit een geweldig idee.

We kwamen al snel tot de conclusie dat we de familiefoto gingen maken aan de IJssel met de Deventer toren op de achtergrond. Als Deventernaar is dit natuurlijk de mooiste plek om een familiefoto te maken.We hadden 25 maart afgesproken bij het pontje. Dit is achteraf een perfecte datum geweest aangezien het super mooi weer was. Om 12 uur afgesproken en iedereen was perfect op tijd.

Deventer Familie Fotoshoot

Het leek mij ook leuk om foto’s te maken in het Worp plantsoen. Dit is lekker dicht in de buurt en zijn we dus ook heen gelopen. We hebben hier foto’s gemaakt met de hele familie op een bankje. Nadat we deze familie foto hadden gemaakt zijn we doorgelopen naar een hele grote omgezaagde boom die in het plantsoen is neergelegd.

Eenmaal aangekomen bij deze omgezaagde boom gingen de kinderen uiteraard gelijk de boom beklimmen. Voor mij een mooi moment om hier foto’s van te maken. Deze zijn ook super leuk en spontaan geworden. Dit vind ik persoonlijk altijd de leukste foto’s om te zien en te maken. Nadat de kinderen weer bij 1 waren geroepen konden we nog enkele familiefoto’s maken bij de grote boom.

Deventer Familie Fotoshoot
Deventer Familie Fotoshoot
Deventer Familie Fotoshoot
Deventer Familie Fotoshoot

Ik vond het een super leuke familie shoot en wie weet tot de volgende keer ! Mocht je zelf ook een Familie Fotoshoot willen boeken. Neem dan even contact op via de contact pagina.

Gerrit Amelink