Cakesmash shoot in Deventer

Cakesmash Shoot in Deventer vandaag op de agenda. Vandaag was voor deze Cakesmash Shoot de hoofdpersoon Xam. Xam is een super leuk jongetje wat al weer bijna 1 jaar wordt. Een leuke gelegenheid dus om een Cake Smash te doen. Xam had zijn ouders en tante meegenomen om zijn eerste CakeSmash bij te wonen. Iedereen kwam uit Deventer dus dat was wel zo makkelijk plannen.

Nu nog schoon

Ik weet hoe het tekeer kan gaan tijdens een CakeSmash dus daarom vraag ik altijd of ze het leuk vinden om van te voren ook foto’s te maken. Dit vonden ze een leuk idee en Xam mocht dus eerst lekker in een wiebel stoel. Xam vond het eerst een beetje eng maar daarna vond hij het echt super leuk.

Cake Smash

Nadat we foto’s hadden gemaakt zonder de taart was het tijd om ook foto’s te maken met de taart. Xam lekker achter de taart neergezet en hij mocht lekker smashen in de taat. Xam was wel wat voorzichtig maar je zag hem echt genieten en daar gaat het toch om. Het zijn echter super leuke foto’s geworden. En ik vond het ook een erg leuke Cake Smash Fotoshoot.

Wil je nu zelf ook een Cake Smash boeken? Neem dan contact op of kijk eerst even in mijn portfolio. Ik zie je graag voor mijn lens verschijnen.