Cake Smash voor volwassenen in Deventer

Cake Smash voor volwassenen

Omdat ik 22 juni 30 ben geworden. Heb ik mijn eigen Cake Smash gekregen voor mijn verjaardag. De fotoshoot deden we bij ons thuis in Deventer. En dan in mijn thuis studio. Mijn vriendin kwam met het leuke idee voor een Cake Smash en dit kon ik natuurlijk niet weigeren. Het is echt super leuk om te doen en je kunt nu ook je eigen Cake Smash voor volwassenen boeken. Dit kan voor bijvoorbeeld:

  • 30e verjaardag
  • 50e verjaardag
  • 60e verjaardag
  • Pensioen
  • Vrijgezellenfeest
  • etc

Mocht je het ook een leuk idee vinden voor jezelf of iemand anders dan kan je altijd even contact opnemen.

 

 

Lekker gek doen

Ik stond dit keer niet achter de camera maar voor de camera. Dat was natuurlijk wel even wennen. Ik had mijn vriendin een spoedcursus gegeven hoe de camera en instellingen werkt. Daarna kon ik lekker gek doen en kon mijn vriendin leuke foto’s maken.