Cake Smash Fotoshoot

Cake smash is nu ook mogelijk als fotoshoot bij Fotografie Amelink Deventer. De Cake smash fotoshoot is te boeken door contact met mij op te nemen. De tarieven zijn hier te vinden.

Wat is een cake smash fotoshoot nu eigenlijk?

Cake smash is eigenlijk overgewaaid uit Amerika. Het staat garant voor onvergetelijke foto’s van de 1 e verjaardag van je kindje. Het idee is om een grote taart en een baby bij elkaar in de buurt te plaatsen en gewoon afwachten wat er gaat gebeuren. 100% garantie dat binnen 10 minuten de baby de helft van de taart over zichzelf heeft gesmeerd en de rest van de taart in door de hele kamer ligt. Echt super leuk om te zien natuurlijk !

Locatie van de cake smash shoot

 

De shoot vindt plaats in mijn thuisstudio in Deventer. Bij mooi weer kunnen we besluiten om de shoot bij mij in de tuin te doen. Mocht u het in uw eigen woonkamer of tuin willen. Dat kan natuurlijk ook geregeld worden. De keuze is geheel aan u.

Wanneer vindt de cake smash shoot plaats?

 

We kunnen een afspraak maken op de verjaardag van uw kind. Echter als u de foto’s van de cake smash shoot wilt gebruiken voor een uitnodiging van het verjaardagsfeestje kunnen we een paar weken eerder afspreken. Als u gewoon aangeeft wanneer u wilt komen we samen tot een mooie datum.
Outfit

Wat trek ik mijn kind aan tijdens de cake smash shoot?

 

Het is niet handig om tijdens het smashen van de taart de mooiste kleding aan te hebben. Het makkelijkste is om alleen een luier aan te trekken en hier overheen een luierbroekje. Dit staat wat mooier op de foto’s. U bent natuurlijk vrij om uw kind te kleden zoals u dat wil.

 

Na de Cake smash shoot

 

Als de cake smash shoot is afgelopen zit de kleine waarschijnlijk helemaal onder te taart. We zullen hem of haar dan ook in bad afspoelen zodat uw kind weer fris en fruitig terug naar huis kan. Als u wilt kunnen we tijdens het baderen ook leuke foto’s maken.

 

Cake Smash Deventer
Cake Smash Deventer jongetje
Cake Smash Deventer One

Kijk ook op mijn Youtube kanaal voor meer voorbeelden.

Achter de schermen