Cake Smash Meyra

Vandaag staan er 3 fotoshoots op de planning waaronder deze Cake Smash met Meyra Masal in de hoofdrol. Ik heb echt super veel zin in deze Cake Smash. Het blijft altijd super leuk om te zien hoe zo’n klein mensje los gaat met een grote taart. Eerst even bespreken naar de juiste opstelling voor de foto’s. Meyra was al lekker aan het spelen en had er zo te zien erg veel zin in. Nadat we alles klaar hadden gezet konden we beginnen met de Cake Smash Shoot. Meyra had haar eigen hobbelpaard meegenomen en vond het ook super leuk om hier eerst mee op de foto te gaan. Ook had Meyra haar eigen stoeltje mee genomen. Hier hebben we ook erg leuke foto’s mee gemaakt.

Cake SMash Deventer Meyra

Nadat we wat foto’s hadden gemaakt zonder de taart was het tijd om de taart erbij te halen. Meyra ging eerst even omkleden en deed een super leuk jurkje aan. Meyra was een beetje onder de indruk van de grote taart voor haar. Het duurde dan ook even voordat ze de taart aan durfde te raken. Nadat Meyra de taart eenmaal had geproefd durfde ze de taart zelf ook te pakken. Ze vond het echt super leuk. Ik kon ook super veel leuke foto’s maken. Op de achtergrond speelde leuke liedjes van BabyTV en Meyra swingde de hele tijd lekker mee. Het was echt een super gezellig fotoshoot.

Lekker in bad

Meyra was lekker smerig geworden van de taart. Het was dan ook hoogste tijd om lekker in bad te gaan. Meyra vond dit ook super leuk en je zag haar gewoon genieten. Lekker veel babyshampoo en Meyra was weer heerlijk schoon. En we hebben leuke foto’s erbij.

Het was een super gezellige Cake Smash Shoot.

Fotografie Amelink

Deventer Meyra 1 jaar
Close up foto Meyra Deventer
Cake Smash Deventer fotoshoot

Wil je zelf ook een Cake Smash Fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.