Cake Smash Hoevelaken

Cake Smash met een super gezellige familie uit Hoevelaken op de agenda vandaag. Antunette stuurde mij een berichtje dat ze op zoek was naar iemand die een Cake Smash voor haar zoontje Wesley kon doen. Ze had eerst een andere fotograaf uit de omgeving Hoevelaken maar deze was helaas ziek geworden. Toevallig had ik nog een plekje vrij voor een Cake Smash en dat kwam kwa dag en tijd perfect uit. Ik had Antunette alvast een keuze laten maken tussen de achtergronden die ik heb voor een fotoshoot.

Eenmaal aangekomen vanuit Hoevelaken in het mooie Deventer was het eerst even tijd om kennis te maken. Dit is voor mij als fotograaf een mooie gelegenheid om de familie te leren kennen en te vragen wat voor soort foto’s ze verwachten tijdens de Cake Smash. Tevens kunnen de kinderen dan wennen aan de nieuwe omgeving en grote flitslampen. Wesley en Charlotte waren erg snel gewend aan de nieuwe omgeving en we konden dan ook snel beginnen met de Cake Smash.

Samen op de foto

Antunette vroeg of Wesley en Charlotte eerst samen op de foto mochten nu Wesley nog schoon was. Dit is uiteraard geen probleem bij Fotografie Amelink. Broer en zus waren lekker aan het spelen en lachen en dit beloofde veel goeds voor de verdere fotoshoot.

Nadat broer en zus gezellig samen op de foto zijn geweest was het tijd om Wesley met de taart op de foto te zetten. Wesley was de hele tijd al lekker vrolijk en aan het lachen. Papa en mama deden er ook alles aan om Wesley lekker te laten lachten. Ze waren zelfs zo fanatiek dat ik zelf ook af en toe in lachen uit barstte.

Geweldige taart

Wesley vond de taart echt helemaal geweldig en hij smaakte dit keer ook weer hartstikke lekker. Wesley zat al snel helemaal onder de taart. Het was echt super leuk om te zien hoe Wesley met de taart aan het spelen was. En het leverde ook geweldige foto’s op. Op bijna elke foto was wesley wel aan het lachen. En het was voor mij als fotograaf ook erg leuk om te zien hoe Wesley genoot van de taart en fotoshoot.

 

 

 

Terug naar Hoevelaken

Na heel veel leuke foto’s geschoten te hebben was het tijd om een einde te maken aan de fotoshoot. Wesley moesten we eerst helemaal schoonmaken voordat deze in de auto mocht terug naar Hoevelaken. Antunette gaf aan dat Wesley niet perse hier in bad hoefde maar dat ze het gewoon met billendoekjes schoonmaakte. Dit werkte ook erg goed zag ik al snel.

Ik vond het een super leuke Cake Smash fotoshoot met een super gezellige familie uit Hoevelaken. Wil je zelf nu ook een Cake Smash neem dan even een kijkje op mijn Portfolio en maak een afspraak voor mijn contact pagina.

Een leuk filmpje van alle foto’s die er gemaakt zijn:

Fotografie Amelink