Cake Smash Deventer met

Alyosha

Cake Smash Shoot stond er vandaag op de agenda. De Cake Smash deden we in mijn thuisstudio in Deventer. De Cake Smash was vandaag met Alyosha aangezien hij 23 oktober 1 jaar wordt!  Alvast gefeliciteerd ! Alyosha vond de Cake Smash echter super leuk ! Deze geweldige taart is gemaakt door Diana Paauwe. Diana hartstikke bedankt hiervoor!

Laten we beginnen met de fotoshoot

We begonnen de fotoshoot met wat foto’s met de nette kleren aan.  Alyosha was al snel in gevecht met de slingers wat erg leuke foto’s opleverde. Na deze foto’s genomen te hebben zijn we begonnen met de Cake Smash. Eerst even omkleden. Isaura had ’s nachts nog een super leuk broekje gemaakt voor Alyosha. Deze stond hem echt super leuk. Ook had Isaura een leuke stropdas meegenomen.

In het begin was het nog wat aftasten voor Alyosha. Hij wist nog niet helemaal wat hij met die grote taart moest doen. Maar nadat de bovenkant eraf was begreep hij het al snel en je zag hem gewoon genieten. Wat een vrolijk ventje is het toch! We hadden in de tussentijd ook wat muziek voor Alyosha aangezet en dit vond hij ook echt super leuk. Hij herkende de muziek gelijk en begon direct mee te bewegen.  Alyosha kan al erg goed kruipen en we moesten hem dan ook een paar keer goed zetten omdat hij anders de hele kamer door zou gaan. Alyosha vond de versiering ook erg interessant. Voornamelijk de ballonnen kon hij geen genoeg van krijgen. Ze vlogen dan ook de hele kamer door.

Lekkere smeerboel

Na een tijdje had Alyosha de taart half opgegeten en half op de grond /  lichaam gesmeerd. Het was een hele bende geworden maar de foto’s waren echt super leuk geworden hier door. En daar gaat het natuurlijk om. In de tussentijd was Amy ook wakker worden en die wilde uiteraard wel even kijken wat er beneden allemaal gebeurde. Ze maakte al snel contact met Alyosha en leken het erg gezellig met elkaar te hebben. Erg leuk om te zien.

Toen we eenmaal genoeg foto’s hadden gemaakt hebben we besloten om de fotoshoot te beëindigen. Alyosha ging nog even lekker in bad waardoor ik het meeste nog even kon opruimen beneden. Nog even nagepraat en een drankje gedronken waarna we afscheid namen.

Super leuke Cake Smash

Ik vond het een erg leuke Cake Smash fotoshoot en kan niet wachten om Alyosha nog eens voor mij lens te krijgen!

Wilt u ook een afspraak maken voor een verjaardags-fotoshoot of Cake Smash, stuur mij dan een berichtje. Voor alle info over de prijzen kijk even op deze pagina.

Alle foto’s van de Cake Smash:

Gerrit,

Wil je zelf ook een Cake Smash Fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.