Cake Smash Apeldoorn

Cake Smash met een leuke familie uit Apeldoorn. Ik kreeg een leuk berichtje dat deze familie uit Apeldoorn een leuke Cake Smash wilde voor hun dochter Jaimy. Een Cake Smash is altijd erg leuk om te doen en ik had er dus ook al direct zin in. Het is ook altijd een hele eer als fotograaf als mensen vanuit een andere stad (in dit geval Apeldoorn) komen om bij mij een fotoshoot te doen. Na de autorit vanaf Apeldoorn naar Deventer te hebben gemaakt was het eindelijk tijd voor Jaimy om de Cake Smash te mogen doen. Ik zag gelijk dat Jaimy erg veel zin had in de Cake Smash.

Nadat we even een bakje koffie hadden gedronken en kennis hadden gemaakt was het tijd om iedereen even uit te leggen wat de bedoeling was van deze Cake Smash. We hadden afgesproken dat we eerst enkele foto’s zouden maken nu Jaimy nog schoon was. Dit vind ik zelf altijd wel leuk om de foto’s te vergelijken die voor de Cake Smash zijn gemaakt en erna. Je ziet dan pas echt hoe een kind van 1 jaar zich helemaal heeft uitgeleefd op de taart.

Tijd om de Cake Smash te beginnen

Jaimy was er helemaal klaar voor en we zijn dan ook begonnen met de fotoshoot. We hebben Jaimy eerst op een stoeltje gezet voor de achtergrond die ik had klaar gezet. Ik heb trouwens verschillende achtergronden die gebruikt kunnen worden voor een fotoshoot. Kijk even op deze pagina voor de mogelijkheden. Jaimy vond het gelijk leuk om op de foto te gaan en je zag haar echt genieten.

Nadat we meerdere foto’s hadden gemaakt zonder taart was het toch echt tijd om Jaimy te laten genieten van de taart. Je zag echt de glinstering in haar ogen toen we de taart voor haar hadden neergezet. Ze bedacht zich geen seconde en ging gelijk helemaal los op de taart. Het duurde dan ook niet lang of Jaimy zat helemaal onder de taart. Dit was echt super leuk om te zien en heeft super leuke foto’s opgeleverd.

Foto’s in bad

We hadden van te voren afgesproken om na de Cake Smash Jaimy in een teiltje met water te laten spelen. Zodat we hier dan ook leuke foto’s van konden maken. Jaimy vond dit ook meer dan geweldig en dit zijn ook weer erg leuke foto’s geworden.

Wil je zelf nu ook een Cake Smash en eventueel een bad sessie achteraf? Neem dan even contact met mij op zodat we daar een afspraak voor kunnen maken. Ik vond het een geweldige fotoshoot en hoop jullie snel weer te zien. Fijne terug reis naar Apeldoorn gewenst !

 

Filmpje van de Cake Smash

Nog een leuk filmpje gemaakt van alle foto’s die gemaakt zijn tijdens deze Cake Smash: