Baby Shoot ijssel Deventer

Babyshoot in Deventer

Vandaag een Babyshoot / familieshoot gedaan in Deventer. De babyshoot / familieshoot van vandaag was met Danny, Anouk en Dion. Dion is inmiddels alweer 6 maanden oud en dat is natuurlijk een mooi moment om een fotoshoot te doen. Danny en Anouk die maakte een afspraak en wilde graag de fotoshoot aan de ijssel in Deventer doen. Danny en Anouk komen zelf ook uit Deventer dat maakt het natuurlijk extra leuk. Ik heb al eerder enkele foto’s aan de ijssel voor mijzelf geschoten. Ik ben dus gelijk akkoord gegaan om de fotoshoot aan de ijssel in Deventer te doen aangezien dit een erg mooie locatie is.

We hadden afgesproken om de babyshoot in de avond te doen. Dion is al eerder op de foto geweest en dat was samen met Amy. Nu had ik Amy vandaag uiteraard ook weer meegenomen en we begonnen dan ook met Amy en Dion samen liggen in het gras. Ze begonnen gelijk met elkaar te spelen en de foto’s zijn weer super schattig geworden.

Babyshoot Deventer Dion en Anouk

Anouk en Dion op de foto

Nadat Amy met Dion op de foto is geweest was het tijd dat Anouk met Dion op de foto ging. Dion vond dit ook super leuk en toverde al snel een grote glimlach op zijn gezicht. Na enkele foto’s van Anouk en Dion te hebben gemaakt hebben we Danny er ook bijgehaald om foto’s te maken van het hele gezin. De 1 e poging op een leuk bankje was niet een heel groot succes aangezien de zon recht in het gezicht van iedereen scheen. Toen hebben we besloten om staand de foto’s te maken met de ijssel op de achtergrond. Ook nog wat leuke foto’s gemaakt met anouk zittend op een hek en Danny staand erachter met Dion in zijn armen. Dion vond het allemaal super leuk en bleef lekker lachen naar de camera. Als elke baby het zo goed als Dion zou doen zou het leven van een fotograaf een stuk makkelijker zijn.

Dion en Danny op de foto

Heel wat familie foto’s verder was het tijd om Danny en Dion met ze tweetjes op de foto te zetten. Dion mocht lekker bij papa op de nek en dit vond Dion natuurlijk ook weer geweldig.

Lekker spelen in het gras

Daarna hebben we nog een stukje gelopen om nog wat foto’s te maken van Anouk en Dion spelend en zittend in het gras. Na deze foto’s vond iedereen dat we genoeg foto’s hadden voor deze babyshoot en besloten er dan ook mee te stoppen.

Het weer was echt super vandaag en fotoshoot was dan ook een groot succes !

Ik hoop dat ik Danny, Anouk en Dion binnenkort weer voor de lens mag hebben. Misschien wel voor een leuke Cake Smash shoot voor Dion zijn 1 e verjaardag? Wie weet.

Wil je zelf ook een baby fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.

We hebben een fotoshoot langs de IJssel gedaan en daar zijn prachtige foto’s uitgekomen. Fotograaf Gerrit neemt alle tijd om de juiste foto te maken en fotografeert met veel variatie zodat de shoot niet eentonig is maar het resultaat bestaat uit verschillende locaties en posities. Een echte aanrader dus!

Anouk Wessels