Baby Fotoshoot Zutphen

Baby Fotoshoot op locatie in Zutphen met Kim, Geo en hun baby Devin. Kim vroeg of ik een Baby Fotoshoot ook bij hun thuis in Zutphen kon doen. Dit vond ik natuurlijk geen probleem. Ik heb al mijn foto apparatuur in de auto gegooid en richting Zutphen gereden. Dit is de 2e keer dat ik een Baby Fotoshoot in Zutphen heb dus ik weet er al aardig de weg.

Eenmaal aangekomen eerst even alle spullen uitpakken en klaarzetten. Devin sliep nog lekker dus ik kon het ook lekker rustig aan doen. Kim wilde eerst alleen foto’s laten maken van Devin maar ik heb haar gelukkig over kunnen halen om ook familiefoto’s te maken. Wel zo leuk natuurlijk !

Eerst alleen Devin op de foto

Devin ging eerst zelf op de foto. Ik had mijn schaal en houten kistje meegenomen en al klaargezet. Devin vond het heerlijk in de schaal en kistje en lag er ook heerlijk tevreden bij. Dit zie je ook goed terug op de foto. Super leuk om te zien. Ook kwam het huiskonijn nog even een kijkje nemen en deze hebben we dan ook samen met Devin op de foto gezet.

Tijd voor Familie foto’s

Nadat Devin in zijn eentje in meerdere pose’s op de foto is gezet was het tijd voor de familiefoto’s. Ik had mijn portfolio meegenomen dus Kim en Geo hadden al een idee wat voor soort foto’s ze graag wilde. Dit maakt het voor mij als fotograaf altijd een stuk makkelijker.

Nog een paar laatste foto’s

De familie foto’s zijn echt super leuk geworden en Kim en Geo wilde ook nog even alleen met Devin op de foto. Dit vond ik uiteraard ook een leuk idee. Toen deze foto’s eenmaal gemaakt waren hebben we besloten om de Baby Fotoshoot te beëindigen.

Nadat ik al mijn spullen weer had ingepakt ben ik weer richting Deventer gereden. Ik vond het een erg leuke Fotoshoot en misschien tot de volgende keer bij een Cake Smash Fotoshoot misschien? Dat zou de 1e Cake Smash Fotoshoot in Zutphen kunnen zijn. Ik kan niet wachten.

Gerrit Amelink