Baby Fotoshoot met Facebook winnares Francisca

Baby Fotoshoot met Facebook winnares Francisca

Baby Fotoshoot gepland vandaag met Francisca de winnares van de Facebook win actie. Voor deze baby fotoshoot had Francisca Eduard en Jaylin meegenomen. Jaylin is net 4 weekjes oud en een super schattige baby ! Deze gezellige familie komt ook uit Deventer en zelfs uit dezelfde straat. Jaylin was helemaal klaar voor de fotoshoot.

Jaylin eerst even alleen op de foto

Francisco kwam er snel achter dat ze de groene strik van Jaylin was vergeten. Snel even heen een weer. Jaylin had leuke roze kleertjes aan en ging in de tussentijd eerst even alleen op de foto. Ik had al een kistje klaargelegd met een lekker zacht schapenvachtje erin. Jaylin lag heerlijk en de foto’s zijn ook super leuk geworden. Het leek even of Jaylin zou gaan slapen maar ze werd eigenlijk steeds meer wakker. Hierdoor kwamen haar mooie grote ogen echt mooi op de foto.

Tijd voor familie foto’s

Francisca was inmiddels weer terug en maakte Jaylin klaar voor de familie foto’s. Ik had al enkele foto’s als voorbeeld laten zien die ik eerder heb gebruikt tijdens een baby fotoshoot. Hierdoor hadden Francisca en Eduard al een idee wat voor foto’s ze graag wilde hebben. Veel leuke poses en foto’s gemaakt met zijn drieën. 4 weken is echt een goede tijd voor een baby fotoshoot en Jaylin deed het ook echt super goed.

Baby Fotoshoot Deventer Francisca
Baby Fotoshoot Deventer Francisca 04
Baby Fotoshoot Deventer Francisca
Baby Fotoshoot Deventer Francisca

Jaylin nog even in de hoofdrol

De baby fotoshoot gaat uiteraard om Jaylin en Jaylin mocht daarom ook nog even lekker alleen op de foto. We gebruikte hiervoor een mooie schaal met een kleedje erin wat Francisca zelf had meegenomen. Ook nog op het schapenvachtje foto’s gemaakt met een mooie zwarte achtergrond. Als laatste hebben we nog een foto gemaakt met een hangmatje.

Ik vond het een super leuke baby fotoshoot en ik hoop dat Francisca en Eduard ook blij waren met hun gewonnen fotoshoot. En misschien tot de volgende keer bij een leuke Cake Smash fotoshoot bijvoorbeeld? Wil je nu zelf ook een Fotoshoot neem even contact op via de contact pagina.

Ik zie je graag voor mijn lens verschijnen.

Gerrit Amelink