Baby Fotoshoot Apeldoorn

Monique uit Apeldoorn stuurde mij een berichtje met de melding dat ze graag een afspraak wilde maken voor een baby fotoshoot. Een baby fotoshoot is altijd erg leuk om te doen. Het is altijd weer leuk om een baby dat net geboren is te zien voor de camera. Monique kwam met haar familie met de auto uit Apeldoorn. Apeldoorn is niet heel ver van Deventer maar voor een baby wat net geboren is kan dit natuurlijk erg vermoeiend zijn.

Eerst even een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen. Op deze manier kon ik mooi te weten komen wat voor soort foto’s deze gezellige familie uit Apeldoorn exact wilde hebben.

Baby Liam

Baby Liam was lekker rustig en wilde graag op de foto zag ik. Waarom zouden we dan nog langer wachten? We zijn dus na de koffie ook direct begonnen met de baby fotoshoot. Eerst Liam in een schaal gelegd met een lekker zacht kleedje. Liam vond het heerlijk liggen en hij had alle moeite om zijn ogen open te houden. Erg schattig om te zien hoe een baby vecht tegen de slaap.

Nadat we foto’s hadden gemaakt van Liam in de schaal was het tijd om Liam in een houten kistje te leggen met een lekker schapen vachtje. Dit zijn ook altijd erg leuke foto’s.  Intussen had Liam de strijd verloren van de slaap en had zijn ogen dan ook lekker gesloten. Heel af en toe kwam er nog wel een gaap. Dit vind ik als fotograaf altijd een leuk moment en heb ik dan ook een leuke foto van kunnen maken.

Familie Foto’s

Nadat Liam alleen op de foto was geweest was het tijd om leuke familie foto’s te maken. Iedereen stond te popelen om op de foto te mogen. Het zijn dan ook super leuke familie foto’s geworden. Luciano wilde als grote broer ook nog even alleen op de foto met Liam. Dit vond ik een goed idee en we hebben dan ook iedereen even alleen met Liam op de foto gezet.

In de tussen tijd hadden we Liam een andere outfit aangetrokken. Ik geef altijd als tip bij een baby fotoshoot mee om meerdere setjes mee te nemen om zo verschillende foto’s te krijgen.

Ik had ook een hangmatje klaargelegd om Liam in te leggen en foto’s te maken. Dit worden altijd erg schattige foto’s en Liam deed het echt super goed. Het resultaat was daarom dit keer ook echt super geworden.

Aan al het leuke komt een keer een eind. En zo ook aan deze Newborn Fotoshoot. Alle spulletjes weer bij elkaar gezocht en Monique ging met haar familie weer terug naar Apeldoorn.

Ik vond het een super leuke baby fotoshoot. En hopelijk krijg ik deze deze gezellige familie uit Apeldoorn nog een keer voor de camera. Met een Cake Smash Fotoshoot misschien?

Wil je zelf nu ook een baby fotoshoot kijk dan even op de volgende pagina voor meerdere voorbeelden. Wil je gelijk een afspraak maken kijken op de contact pagina.

Voor meer filmpjes van fotoshoots kijk dan even op mijn Youtube kanaal.