Apeldoorn Cake Smash Fotoshoot

Apeldoorn Cake Smash Fotoshoot met in de hoofdrol Sofia. Sofia kwam met haar familie uit het mooie Apeldoorn. Apeldoorn ligt mooi dicht in de buurt van Deventer en het was dus ook een klein stukje rijden vanuit Apeldoorn. Sofia had erg veel zin in haar Cake Smash Fotoshoot. Het is altijd afwachten hoe een kindje dat 1 jaar wordt reageert op een Cake Smash Fotoshoot.

Het is altijd een eer als fotograaf als er mensen uit een andere stad speciaal naar Deventer toe komen voor een fotoshoot. Dit keer dus een gezellige familie uit Apeldoorn.

Eerst even kennis maken. Sofia voelde zich direct al helemaal thuis en ging al gelijk lekker spelen. Het eerste wat mij opviel was dat Sofia al kon lopen. Echt super leuk om te zien. Sofia is de eerste die ik voor de camera heb die tijdens een Cake Smash Fotoshoot al kon lopen. Ik had verwacht dat Sofia lekker ging zitten en dat ik rustig foto’s kon maken. Maar het was dus toch een grotere uitdaging.

Ik maak altijd eerst foto’s als de kindjes nog schoon zijn. Zodra de Cake Smash Fotoshoot begint dan zitten de kinderen er namelijk direct helemaal onder. Wel leuk om te zien natuurlijk maar ik vind het ook leuk om foto’s te maken als de kinderen nog schoon zijn.

Sofia kon niet wachten tot de taart erbij kwam en dat deden we dus ook maar snel voor haar. Sofia vond het echt geweldig om de grote taart te zien en ging direct helemaal los met de taart. Zo had de taart al direct overal zitten en rende alle kanten op. Alles zat er op deze manier lekker onder. Ik kon echt super leuke foto’s maken en het was achteraf voor mij ook erg lastig om een keuze te maken. Een luxe positie waar ik trouwens heel erg van houd.

Nadat de taart echt helemaal kapot was, was het tijd om lekker in het teiltje te spelen met water erin. Ook dit vond Sofia natuurlijk helemaal geweldig en ze was nog steeds super vrolijk. Hier kon ik dus ook weer super leuke foto’s van maken.

Het was dan uiteindelijk toch echt tijd om een einde te maken aan deze super leuke Cake Smash Fotohoot. Sofia had inmiddels weer schone kleertjes aan en was klaar om weer terug te gaan naar Apeldoorn.

Ik vond het erg gezellig en kan niet wachten tot ik Sofia weer voor een fotoshoot op bezoek krijg. Misschien als ze 2 wordt? Of een leuke familieshoot? Voor nu in ieder geval een fijne terug reis naar Apeldoorn !