Spaghetti Smash vandaag op de planning met onze eigen lieve dochter Amy. Amy heeft ook een Cake Smash gedaan toen ze 1 jaar werd. Nu wordt ze alweer 3 en ze is helemaal gek van spaghetti. Daarom leek het ons leuk om een echte Spaghetti Smash voor Amy te plannen. We vertelde Amy al een paar dagen over de Spaghetti Smash die ze ging doen. Ze vond het helemaal geweldig en kon niet wachten.

Amy vind het altijd erg leuk om op de foto te gaan en bijna altijd als ik een fotoshoot heb dan gaat ze helpen en ook zelf op de foto.  Nu hoefde ze dus niet te helpen maar mocht ze echt de hele tijd zelf op de foto. Ze vond het al direct helemaal geweldig en ging helemaal los met de spaghetti.

Koksmuts

We hadden een mooie koks muts voor haar gekocht en het jurke maakte het helemaal af. Ze stond echt geweldig te genieten en de foto’s zijn daarom ook erg leuk geworden. Ze haalde echt alles uit de kast en gaf aan dat ze de hele bak wilde opeten. Dat leek ons geen goed plan aangezien het 4 pakken spaghetti waren.  Amy zag de tomaten ook liggen en daar nam ze ook een paar grote happen uit.

De tijd vloog echt voorbij en nog een paar gekke poses en we gingen de Spaghetti Smash afronden. Amy vond het echt super leuk. Ze wilde zich graag schoonmaken in een teiltje. Dit teiltje gebruik ik ook altijd voor fotoshoots. Nadat Amy helemaal schoon was, was het dan toch echt afgelopen met deze fotoshoot.

Eigen Spaghetti Smash

Wil je nu zelf ook een leuke spaghetti shoot plannen. Neem dan even contact op om een afspraak in te plannen.