Zwangerschap foto laten maken in Deventer

Weddy en Lotte kwamen bij mij met het idee om een zwangerschap foto te laten maken. Weddy en Lotte komen zelf ook uit Deventer. Dat Weddy en Lotte uit Deventer komen maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om een afspraak te maken om de zwangerschap foto’s te laten maken.

Ik voetbal samen met Weddy bij Davo in Deventer. En toen hij mij vertelde dat zijn vriending Lotte zwanger was heb ik hem gelijk aangeboden om een zwangerschap foto te laten maken. Hij vond het een leuk idee en zijn zwangere vriendin Lotte vond het natuurlijk een geweldig idee.

Zwangerschap foto laten maken Deventer
Zwangerschap foto laten maken Deventer 34

Zwangerschap Shoot

We hadden al snel een datum geprikt om de zwangerschap shoot te gaan doen. Ik had alles al voorbereid en klaar staan. Toevallig had ik die week ook 2 zwangerschapjurkjes binnen gekregen om mooie foto’s mee te maken. Lotte vond het erg leuk om dit uit te proberen. Het zijn ook erg leuke foto’s geworden met deze jurkjes.

 

 

Erg gezellige fotoshoot

Het was erg gezellig tijdens de fotoshoot. En Lotte vond het erg leuke om allerlei verschillende foto’s te proberen. Er kwam zelfs een eenhoorn voorbij die ook op de foto mocht. (iedereen die Lotte een beetje kent weet dat ze gek is van eenhoorns)

Tussen alle gekke foto’s door hebben we ook nog tijd gehad om serieuze fotos te maken. Het leek mij leuk om een spiegel te gebruiken waar Lotte voor zit. Het idee is dan om in de spiegel te kijken en zodra de kleine is geboren om dan een nieuwe foto te maken met Lotte en de kleine in de spiegel geplakt. (foto volgt zodra de kleine geboren is)

 

 

Zwangerschap foto laten maken Deventer 37

Bedankt

Lotte en Weddy bedankt voor de gezellige Zwangerschap shoot. En ik vond het een hele eer om deze zwangerschap foto’s te mogen maken. Succes met de laatste loodjes en ik kan niet wachten om de nieuwe foto’s met de kleine erbij te maken.

Wilt u zelf een zwangerschap foto laten maken? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken. Of kijk even in mijn portfolio voor meerdere voorbeelden.

Newwborn Fotoshoot Deventer Weddy en Lotte

Zwangerschap foto laten maken Deventer 34

Geweldige baby foto’s gemaakt

Nadat Weddy en Lotte ook bij mijn zijn geweest voor een hele leuke zwangerschap shoot was het nu ook tijd om foto’s te maken van hun nieuwe aanwinst Yari. Yari is echt een super schattige en knappe baby. Ik vind het daarom ook een hele eer om ook deze baby te mogen fotograferen. Baby Yari werkte echt super mee waardoor ik echt geweldige foto’s kon maken.

We hadden van te voren even overlegd welke foto’s ze wilde hebben. En aangezien Yari zo goed mee werkte kon ik alle ideeen ook uitvoeren. Echt super leuk!

Foto’s in de schaal

Eerst was het tijd om foto’s te maken in een schaal met een lekker zacht kleedje erin. Je zag Yari gewoon heerlijk genieten en hij viel dan ook erg snel in slaap. Ik vind het zelf altijd erg leuk om foto’s te maken van een baby wat lekker aan het slapen is.

Ik heb ook een kistje in mijn fotostudio en we hadden afgesproken dat we deze ook zouden gaan gebruiken. Ik heb hier een lekker wollen schapenvachtje ingelegd en dit vond Yari ook erg lekker. De baby foto’s zijn hierin ook erg leuk geworden.

Familiefoto’s

Weddy en Lotte wilde natuurlijk ook zelf met Yari op de foto en daar was het dan ook hoogste tijd voor. Eerst lekker foto’s maken met zijn drietjes. Nadat we meerdere foto’s met zijn drieen hadden gemaakt wilde Lotte ook nog even alleen met Yari op de foto. Weddy vond dit ook een leuk idee en wilde uiteraard ook met zijn zoon op de foto.

Zwangerschap foto laten maken Deventer 34

Einde van de baby fotoshoot

We hadden alle foto’s gemaakt die we wilden en het was dan ook tijd om de baby fotoshoot te beeindingen. Ik vond het een erg leuke fotoshoot en kan niet wachten om Yari weer op de foto te mogen zetten. Misschien wel met een Cake Smash?

Wil je zelf nu ook een baby fotoshoot neem dan contact op of neem eerst even een kijkje in mijn portfolio.