FAQ

Veelgestelde vragen aan Fotografie Amelink

Waar zit Fotografie Amelink gevestigd in Deventer?
U kunt mij vinden op de Johannes van Vlotenlaan 19 in Deventer. Kijk even op mijn contact pagina voor alle informatie.

Waar worden de foto’s gemaakt?
Newbornshoots vinden altijd plaats bij mij thuis. Hier kunnen we de kachel lekker hoog zetten voor de kleine. Mocht er gekozen zijn voor een andere shoot dan kan er gekozen worden voor een     buitenlocatie. Mocht je zelf een leuke locatie in gedachten hebben dan is dit natuurlijk in overleg ook mogelijk.


Wat gebeurt er met slecht weer?
Wanneer we een fotoshoot buiten hebben gepland houden we goed in de gaten wat het weer wil gaan doen. Als de voorspellingen erg slecht zijn kunnen we altijd een ander tijdstip van de dag afspreken. Als het echt de hele dag slecht blijft dan maken we gewoon een nieuwe afspraak. U bent vrij om te kiezen of de fotoshoot wel of niet doorgaat met slecht weer.

Welke kleding zal ik dragen?
Het ligt aan de gekozen fotoshoot. Maar in het algemeen doen mooie zachte kleuren het goed op een foto. Vrolijke kleuren doen het ook erg goed, ik zou zelf niet gaan voor een (te) drukke print.  Maar u bent natuurlijk vrij om te kiezen welke kleding u zelf het leukst vind.

Wat zal ik mijn kind aan trekken?
Trek je kind iets aan waar hij of zij zich prettig in voelt! Lekker stoer, kleurrijk, vintage, zachte kleuren of wit. Twee setjes kleding voor een kleintje is altijd handig. Accessoires zijn een leuk idee.

Wanneer is het de beste tijd om een zwangerschaps/newborn fotoshoot in te plannen?
De zwangerschaps reportage plan ik vaak rond de 30ste tot 35ste week in. Uiteraard mag je zelf ook aangeven wanneer je de fotoshoot wilt.  Geef voor de newbornshoot aan ons je uitgerekende datum door en daarop plannen we dan 2 optie data voor jullie fotoshoot in. Eentje kort op de uitgerekende datum zelf (mocht je misschien eerder   bevallen) en eentje later (mocht je na de uitgerekende datum bevallen). De twee genoemde worden onder voorbehoud vastgesteld.
Hoeveel foto’s ontvangen we?
Dit is erg verschillend. Ik gebruik uiteraard alleen de mooie foto’s. Ik ga voor minimaal 20 goeie foto’s. Alles wat daarboven komt is mooi meegenomen en worden uiteraard ook meegestuurd.

Op welke manier ontvangen we de foto’s?
We versturen de  de foto’s in grote resolutie zonder logo via Wetransfer.com. Het ontvangen en openen van de foto’s op deze manier werkt supersnel en erg eenvoudig. Vergeet de bestanden niet     direct op te slaan op je computer of laptop want ze blijven maar een paar dagen online staan. Ze zullen alleen zichtbaar zijn voor jullie en niet voor anderen.

Kan jij ook foto’s voor ons afdrukken?
Zodra de fotoshoot is geweest en de foto’s zijn bewerkt krijgt u een link waar u de foto’s online kunt bestellen. Kijk voor de mogelijkheden even op deze pagina.