Newborn shoot Che

Het was al weer een tijd geleden dat ik deze cadeaukaart verkocht had. Maar vandaag kwamen Sander, Linda en hun zoontje Ché de cadeaukaart verzilveren. Een super leuk cadeau natuurlijk zo’n cadeaukaart. Wil je zelf ook een cadeaukaart geven? dan kan je hier meer informatie krijgenbestellen.

Newborn Shoot Ché

Sander en Linda hadden gekozen voor een Newborn Shoot. Sander en Linda komen zelf ook uit Deventer. Ze wonen zelfs bij mij om de hoek wat het natuurlijk extra speciaal maakt. Eerst even besproken wat voor soort foto’s we zullen gaan maken. Aangezien Ché nog lekker rustig was zijn we eerst begonnen met Ché in zijn eentje op de foto te zetten. Wat is Ché trouwens een super leuk en stoer ventje! Net 3 weken oud en doet het al erg goed voor de camera ! Ik had de trap al klaar gezet zodat ik mooie foto’s van bovenaf kon maken. Ché vond de flitsen ook totaal niet erg en ging lekker rustig slapen. Erg rustgevend om te zien !

 

Tijd voor familiefoto’s

Ché sliep nog lekker maar we moesten hem toch even overpakken om gezellig met de hele familie op de foto te gaan. Ché werd wel wakker maar vond het eigenlijk helemaal niet erg. Het leek zelfs alsof die het eigenlijk wel leuk vond. Een hele reeks foto’s van de hele familie gemaakt met de posities die we van te voren hadden besproken. Ze zijn ook erg leuk geworden. Ik vond het een super leuke Newborn Shoot en kan niet wachten om de familie Zonnenberg weer voor de camera te zien.

Fotografie Amelink

Wil je zelf ook een newborn fotoshoot neem dan gelijk contact op. Ben je nieuwsgierig naar de prijs kijk dan even op de tarieven pagina.